Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156284418 Márka: Baseus

Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S kétoldalú stylus toll tabletekhez és telefonokhoz zselés tollal - ezüst


Cikkszám: ACPCL-0S | EAN/Vonalkód: 6953156284418 | Márka: Baseus

Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S kétoldalú stylus toll tabletekhez és telefonokhoz zselés tollal - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S stylus egy innovatív eszköz, amely még élvezetesebbé és hatékonyabbá teszi a mobil eszközökkel való munkát. Két különböző heggyel rendelkezik - egy érintőképernyőkhöz és egy papíron való íráshoz - így rendkívül sokoldalú. Az átlátszó hegy precizitást és finom érintéseket biztosít, így ideális rajzoláshoz és jegyzeteléshez a képernyőn. A stylus Android, iOS és Windows kompatibilitása miatt ideális eszköz minden mobil eszköz használó számára.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S
- Hegyek:
- érintőképernyőkhöz
- zselés toll
- Kompatibilitás: okostelefonok, tabletek, navigációk, számítógépek érintőképernyővel (kivéve 2 az 1-ben laptopok Windows rendszerrel).
- A csomag tartalma: stylus, extra képernyő hegy
- Méretek: 13.7 x 0.9 x 0.9 cm
- Súly: 18 gramm
- Anyag: alumínium ötvözet, szilikon
- Szín: ezüst

A Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S kétoldalú stylus legfontosabb előnyei:
- Dupla funkcionalitás egy eszközben: A stylus kétoldalú, egyik hegye érintőképernyőkhöz, másik papíron való íráshoz alkalmas.
- Növeli a mobil eszközök használatának kényelmét: Kompatibilis Android, iOS és Windows rendszerekkel, és érintőképernyős számítógépeken, tableteken és navigációs eszközökön is működik. Érzékeny érintésvezérléssel és finom vonásokkal rendelkezik.
- Simogatás és vázlatolás zökkenőmentesen: A hegye 180°-ban dönthető, és olyan simán és természetesen húz vonalakat, mint a papíron.
- Növeli a telefonos játékok kényelmét: Kiváló teljesítmény biztosítja a sima és élvezetes játékélményt.
- Tökéletes irodai munkához: Precíz és zökkenőmentes működése, valamint diáknak és irodai dolgozóknak is ideális.

Dupla funkcionalitás a kényelemért
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S stylus tökéletesen ötvözi a két funkciót. Az egyik hegy érintőképernyőkhöz használható - precíz és finom érintéseket biztosít az átlátszó hegynek köszönhetően. A másik hegye, a zselés toll, ideális a mindennapi íráshoz papíron. Ez a sokoldalú eszköz még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a munkát és a játékot.

Széles körű kompatibilitás és alkalmazás
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S stylus kompatibilis Android, iOS és Windows rendszerekkel, így rendkívül univerzális eszköz. Legyen szó tabletről, telefonról vagy navigációról - ez a stylus tökéletesen működik. Az átlátszó hegy óvatosan és rugalmasan érinti a képernyőt, érzékeny érintésvezérlést és precíz vonásokat biztosítva.

Zökkenőmentes rajzolás és vázlatolás
Ha szenvedélyesen rajzolsz vagy vázlatolsz a képernyőn, ez a stylus neked készült. A tárcsa hegye, amely 180°-ban dönthető, lehetővé teszi a sima és természetes vonalak húzását. Ez az eszköz hihetetlen precizitást és kreatív szabadságot biztosít, így tökéletes választás művészek és tervezők számára.

Sima és kényelmes játékélmény
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S stylus javítja a szórakozás minőségét. Érzékenységének és precizitásának köszönhetően élvezheted a sima és kényelmes játékhasználatot. A stylus kiváló teljesítménye biztosítja a sima és élvezetes játékot.

Kényelmes és gyors munka az üzleti és irodai környezetben
A Baseus Golden Cudgel ACPCL-0S stylus ideális eszköz diákok és irodai dolgozók számára. Legyen szó jegyzetek írásáról, prezentációk készítéséről vagy dokumentumkezelésről, ez a stylus kényelmet és gyorsaságot nyújt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett