Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172624552 Márka: Baseus

Baseus Smooth Writing 2 Stylus (kék)


Cikkszám: SXBC060103 | EAN/Vonalkód: 6932172624552 | Márka: Baseus

Baseus Smooth Writing 2 Stylus (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Smooth Writing 2 Stylus (kék)

Engedje szabadjára kreativitását, és rajzoljon úgy, mint egy profi! A Baseus tollal kényelmesen kezelheti iPad készülékét, és úgy rajzolhat és írhat, mintha valódi papírra írna. A termék teljes mértékben kompatibilis a legtöbb iPaddel, kiemelkedik robusztus kialakításával és támogatja a mágneses töltést. Működését személyre szabhatja - a toll akár 14 beállítási funkciót is kínál. Nagyon precíz és késedelem nélkül működik, és ha érzékeli, a képernyő automatikusan leállítja a kezére való reagálást, így szabadon írhat és rajzolhat. Tartalmaz egy cserélhető hegyet is.

Pontos teljesítmény

A Stylus kiemelkedik nagy pontosságával és kivételesen erős jelével - ez az aranybevonatú hegynek köszönhető. Ennek eredményeképpen bármilyen szögbeállításban élvezheti mozdulatainak tökéletes reprodukálását. Ráadásul a táblagép automatikusan érzékeli a stylus működését. Ilyenkor nem reagál többé a keze érintésére, így szabadon rajzolhat és írhat, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy véletlenül elkapcsol valamit vagy kikapcsol valamit.

Kényelmes használat

A Baseus Smooth Writing 2 csatlakozik a Baseus APP-hoz, és akár 14 különböző beállítást kínál, amelyek lehetővé teszik a táblagép gyors kezelését. Egyetlen kattintással megváltoztathatja a fényerőt, a hangerőt, fényképet vagy képernyőfotót készíthet, és a következő oldalra navigálhat. Ha a tollat megfelelő szögben helyezi a táblagéphez, kényelmesen beállíthatja a vonalak vastagságát.

Egyszerű töltés

A Baseus stylus tökéletes helyettesítője az eredeti Apple Pencilnek. Kialakítása lehetővé teszi a töltést egy dedikált mágneses port segítségével. Egyszerűen nyomja az iPad megfelelő pontjához, hogy könnyen és kényelmesen feltölthesse a ceruzát. Egyetlen feltöltés akár 10 óra használatot vagy 12 hónapos készenléti üzemmódot garantál. A tableten egy üzenet tájékoztat a stylus töltöttségi állapotáról.

Robusztus kialakítás

A termék kiváló minőségű anyagokat használ. A toll magját arannyal vonták be, ami késedelem nélkül biztosítja a stabil és megbízható működést. Kiemelkedik a tartósságával, rendkívül könnyű, és kellemes tapintású, csúszásmentes anyaggal készült, amely páratlan kényelmet biztosít, így órákon át szabadon használhatja. Tartalmaz egy cserehegyet is.

Tartalmazza:
- Stylus x 1
- Cserehegy x 1

Gyártó: Baseus

Termékszám: SXBC060103

Szín: Kék

Csatlakozás típusa: Vezeték nélküli/alkalmazáson keresztül

Akkumulátor kapacitás: 125 mAh

Működési idő: 10 óra egy feltöltéssel / 12 hónap készenléti üzemmódban

Anyag: ABS + PC

Kompatibilitás: iPad mini 6-os sorozat, Air 4, 5 és iPad Pro 0-6-os sorozat

Méretek: 165 x 9 mm

Kompatibilitás: iPad (6, 7, 8, 9, 10, mini 5, mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett