Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361121 Márka: AVATTO

Avatto WT410-BH-3A-W Intelligens termosztát gázkazánhoz 3A WiFi


Cikkszám: WT410-BH-3A-W | EAN/Vonalkód: 6976037361121 | Márka: AVATTO

Avatto WT410-BH-3A-W Intelligens termosztát gázkazánhoz 3A WiFi


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto WT410-BH-3A-W Intelligens Kazántermosztát, 3A WiFi-vel modern módon kezeli otthonod vízhőmérsékletét, és legfeljebb 3A terhelésű kazánok vezérlésére lett tervezve. Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően az hőmérsékletet távolról is állíthatod mobil alkalmazás segítségével. Ez a termék zökkenőmentesen működik népszerű hangasszisztensekkel, és ütemezési és integrációs képességekkel rendelkezik más okos eszközökkel. Fogadd el az innovatív megoldásokat és csökkentsd villanyszámláidat, miközben élvezed a kényelmet és a meleg víz kéznél elérhetőségét!

Teremtsd meg az ideális feltételeket
Az Avatto termosztát fejlett heti programozási lehetőségeket biztosít, lehetővé téve, hogy hétköznapokon 6, hétvégén pedig 2 időszakra állíts be különböző hőmérsékleteket. Ez ideális megoldás családok számára, akik az aktuális igényeknek megfelelően szeretnék szabályozni a víz hőmérsékletét. Az HD LED képernyő fényerejét is beállíthatod a plusz kényelem érdekében, különösen éjszaka, amikor az alvást megzavarhatja. A kijelző világításának teljes kikapcsolása is lehetséges.

Pontosság a kényelem és megtakarítás érdekében
Az Avatto termosztát magasszintű pontossága, akár 0,5°C, biztosítja a tökéletes vízhőmérsékletet, ami mind a kényelmet, mind az energiatakarékosságot eredményezi. Az eszköz 0,1°C pontossággal jeleníti meg a hőmérsékletet, és hiszterézis funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet tartomány 0,5°C-től 10°C-ig történő szabályozását.

Egyszerű üzemmód váltás
A termosztát 4 működési módot támogat, beleértve a Kézi, Programozás, Ideiglenes Programozás és Távollét módokat, lehetővé téve, hogy hatékonyan állítsd be a víz hőmérsékletét a változó igényeknek megfelelően.

Iránymutatás bárhonnan
A Smart Life és Tuya Smart alkalmazásokkal való kompatibilitásának köszönhetően az Avatto termosztát lehetővé teszi, hogy bárhol szabályozd a víz hőmérsékletét, amit nagyon értékelni fognak a gyakran távol lévő elfoglalt egyének. Lehetőség van az eszköz hangutasításokkal történő kezelésére is. A termék kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és a Yandex Alice rendszerekkel, lehetővé téve, hogy a kanapén pihenve állíts be a hőmérséklet beállításokat anélkül, hogy fel kellene kelned. Inkább hagyományos megoldásokat kedvelsz? Használd az érintőpanelt!

Ideális választás családok számára
A termosztát megosztási funkciója lehetővé teszi, hogy a háztartás különböző tagjai kezeljék azt, így az egész család együtt gondoskodhat az otthon kényelméről. Ezenkívül a gyermekzár kiküszöböli a beállítások véletlen megváltoztatásának kockázatát - nem kell aggódnod, hogy gyermeked nem kívánt változtatásokat eszközöl az eszköz működésében!

Teremts okos otthont
Kapcsold össze a termosztátot más okos eszközökkel, hogy az adott körülményekhez igazodó jeleneteket hozz létre, és élvezd a pihentető fürdőt a választott időpontban. Továbbá lehetőség van termosztátok csoportos irányítására különböző helyiségekben, ami extra kényelmet biztosít.

A csomag tartalma:

- Avatto WT410-BH-3A-W Intelligens Thermosztát
- Csavarok x2
- Használati útmutató

Gyártó: Avatto

Modell: WT410-BH-3A-W

Alkalmazás: Smart Life/Tuya Smart

Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, stb.

Hőmérséklet érzékelő: NTC

Hőmérséklet mérési pontosság: ±1°C

Kijelző képernyő: LED

Működési hőmérséklet: -5°C-től 50°C-ig

Önfogyasztás:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett