Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361374 Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-S60 60mm ezüst digitális zárbetét


Cikkszám: SDL-S1-S60 | EAN/Vonalkód: 6976037361374 | Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-S60 60mm ezüst digitális zárbetét


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

49600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto SDL-S1-S60 digitális zárbetét (60 mm, ezüst)
Biztosítsa saját maga és szerettei biztonságát. Az Avatto SDL-S1-S60 digitális zárbetét számos módot kínál az ajtó kinyitására, beleértve az ujjlenyomatot, IC kártyát, a Tuya mobilalkalmazást vagy a hagyományos kulcsot. A zárbetét telepítése gördülékeny és problémamentes, és a távoli hozzáféréskezelés lehetősége napi szinten nyújt kényelmet és nyugalmat.

Különböző ajtónyitási módok
Az SDL-S1-S60 zárbetét négyféle módot kínál az ajtó kinyitására. Az ujjlenyomat gyors és biztonságos felhasználói felismerést biztosít, míg az IC kártya könnyen használható, így alkalmas gyermekek és idősek számára. A Tuya alkalmazás távoli hozzáférés-ellenőrzést tesz lehetővé, míg a hagyományos kulcs vészhelyzeti lehetőségként szolgál.

Könnyű telepítés
Az Avatto SDL-S1-S60 zárbetét telepítése egy imbuszkulccsal mindössze 10 percet vesz igénybe, és nem igényli az ajtó és az ajtókeret szerkezetének megváltoztatását. Állítható hosszának köszönhetően a zárbetét a piacon kapható ajtók 99%-hoz illeszkedik, így ideális a hagyományos zárbetétek cseréjére.

Távoli vezérlés
A Tuya alkalmazással a világ bármely pontjáról távolról kezelheti otthona hozzáférését. A családkezeléshez, a hozzáférés-ellenőrzéshez és a nyitási előzmények megtekintéséhez hasonló funkciók teljes ellenőrzést biztosítanak ingatlana biztonsága felett. Az alkalmazásban felhasználókat adhat hozzá és távolíthat el, valamint figyelemmel kísérheti, hogy ki és mikor nyitotta ki az ajtót.

Hatékonyság és energiatakarékosság
Az Avatto SDL-S1-S60 ujjlenyomat-felismerési ideje mindössze 0,3 másodperc. A készülék alacsony energiafogyasztású, így hosszan tartó élettartamot biztosít. Egy CR123A alkáli elemmel működik. Alacsony akkumulátor esetén a rendszer automatikus értesítést küld.

Magas minőségű kivitelezés
A betét kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. A fejlett technológiáknak, mint például a 360 fokos felismerésű ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a készülék magas szintű biztonságot nyújt. Emellett vízálló, ami tovább növeli tartósságát és megbízhatóságát.

Gyártó: Avatto
Modell: SDL-S1-S60
Nyitási módszerek: Ujjlenyomat, IC kártya, Tuya alkalmazás, hagyományos kulcs
Tápellátás: CR123A (alkáli) elem
Ujjlenyomat-felismerési idő: 0,3 s
Maximális felhasználói szám: Legfeljebb 100 felhasználó
Kapcsolódás: Bluetooth Low Energy (BLE)
Alacsony akkumulátor riasztás: Igen
Vízálló: Igen
USB töltőport: Igen
Méret: 170 × 100 × 80 mm
Betét hossza: 60 mm
Súly: 0,55 kg
Szín: ezüst

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett