Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361527 Márka: AVATTO

Avatto Smart Digital Lock ZSDL-A270-B-ALI-5572 ZigBee Fekete


Cikkszám: ZSDL-A270-B-ALI-5572 | EAN/Vonalkód: 6976037361527 | Márka: AVATTO

Avatto Smart Digital Lock ZSDL-A270-B-ALI-5572 ZigBee Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

55600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto ZSDL-A270-B-ALI-5572 ZigBee okos digitális zár (fekete).

Fedezze fel a biztonság új korszakát a ZSDL-A270-B-ALI okos digitális zárral. Ez a fejlett zár többféle nyitási módszert kínál, beleértve az ujjlenyomatot, IC kártyát, jelszót, mobilalkalmazást és hagyományos kulcsot. Távoli vezérlést és hozzáférés-ellenőrzést biztosít applikációk segítségével, lehetővé téve a világ bármely pontjáról történő hozzáférés-vezérlést. ZigBee modullal van felszerelve, ami lehetővé teszi az integrációt más okos otthoni eszközökkel. Gyors nyitás, hosszú élettartamú akkumulátor-teljesítmény és időjárásállóság csak néhány a tulajdonságok közül, amelyek ideálissá teszik a modern otthonokhoz vagy irodákhoz. A zár 35 és 60 mm közötti vastagságú ajtókhoz alkalmas.

Nyissa ahogy akarja
A zár 5 különböző módot kínál a nyitásra: ujjlenyomat, IC kártya, jelszó, mobilalkalmazás vagy hagyományos kulcs. Bármelyik módszert is választja, soha nem kell várnia a gyors nyitási idő (1-1,5 másodperc) miatt.

Személyre szabott hozzáférés
Hozzon létre egyedi hozzáférési kódokat különböző felhasználók számára, lehetővé téve a zárral történő hozzáférés és használat monitorozását - lehet egyszeri vagy időkorlátos jelszavakat is létrehozni! Ez a funkció különösen hasznos kereskedelmi helyiségek, bérlakások vagy érzékeny területek biztonságának biztosításához.

Vezérlés bárhonnan
A zár Wi-Fi modullal van felszerelve, amely lehetővé teszi az ajtó hozzáférésének távoli kezelését a Tuya Smart vagy SmartLife applikációval okostelefonjáról. Engedélyezhet hozzáférést más családtagjainak, vagy különleges jeleneteket hozhat létre. Bárhol is legyen - otthon, munkahelyen vagy nyaraláson -, teljes ellenőrzése van otthona biztonsága felett.

Hosszú élettartamú és megbízható áramellátás
Négy AA alkáli elemmel működő Avatto okos zár kivételesen hosszú, 10-12 hónapos akkumulátor-élettartamot kínál, így minimálisra csökkentve a gyakori cserék szükségességét. Ráadásul, ha az akkumulátor lemerül vagy áramkimaradás történik, gyorsan és könnyen feltöltheti a zárat egy külső áramforrás, például egy powerbank segítségével. Ezzel a megoldással a zár teljesen működőképes marad, biztosítva otthona folyamatos védelmét a legváratlanabb helyzetekben is.

Tartósság minden körülmény között
Az Avatto ZSDL-A270-B-ALI okos digitális zár IP55 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami ellenállóvá teszi az eső, hó és más időjárási körülményekkel szemben. Biztos lehet benne, hogy a zár teljes funkcionalitást és megbízhatóságot tart meg még extrém -20°C és 50°C közötti hőmérsékleteken és akár 95%-os páratartalom mellett is.

Gyártó: Avatto
Modell: ZSDL-A270-B-ALI-5572
Szín: Fekete
Anyag: Alumínium ötvözet, ABS, edzett üveg
Ajtó vastagsága: 35-60 mm
Áramellátás: 4 x AA alkáli elem / 6V
Akkumulátor élettartam: 10-12 hónap
A zár nyitásának lehetőségei: Ujjlenyomat, IC kártya, jelszó, alkalmazás, hagyományos kulcs
Zár nyitási idő: 1-1,5 s
Csatlakoztathatóság: Wi-Fi
Kompatibilis operációs rendszerek: iOS 7.0 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb
Alkalmazások: Tuya Smart / SmartLife

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett