Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361220 Márka: AVATTO

Avatto SLB01 Tuya RGB LED világító rúd


Cikkszám: SLB01 | EAN/Vonalkód: 6976037361220 | Márka: AVATTO

Avatto SLB01 Tuya RGB LED világító rúd


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto SLB01 RGB LED világító rúd segít egyedi hangulatot teremteni bármely helyiségben. Tökéletes kiegészítője lesz minden játékos asztalának, és a TV mögé helyezve lenyűgöző környezeti hatást biztosít, amely fokozza a filmnézés élményét. A készülék akár 8 színt, 4 zenei módot és 21 dinamikus módot kínál, amelyek lehetővé teszik a világítás hangulatodhoz, alkalomhoz vagy akár a napszakhoz való igazítását. A hangasszisztensekkel és alkalmazásokkal való kompatibilitás még könnyebbé teszi a világítás vezérlését.

A tökéletes hangulat egyetlen érintésnyire
Alakítsd át bármely helyiséget fények látványos kavalkádjává az Avatto SLB01 Tuya segítségével. 8 színpalettával és 21 dinamikus fény móddal a rúd lehetővé teszi a tökéletes hangulat megteremtését bármilyen alkalomra. Legyen szó romantikus vacsoráról, dinamikus partiról vagy egy pihentető estéről, az Avatto SLB01 mindig megfelelő világítást biztosít.

A vezérlés, amit szeretsz
Felejtsd el a felkelést a kanapéról a világítás beállításainak megváltoztatásához. A távirányító lehetővé teszi a módok és színek gyors váltását mindenféle bonyodalom nélkül. Ezenkívül a világító rúd kompatibilis a Tuya Smart és Smart Life alkalmazásokkal, amelyek segítségével okostelefonoddal vezérelheted a fényt bárhonnan.

Támogatás a hangasszisztensekhez
Az Avatto SLB01 népszerű hangasszisztensekkel, mint például a Google Assistant és az Amazon Alexa, is működik. Könnyedén vezérelheted a világítást csak a hangod használatával! Egy egyszerű hangparanccsal beállíthatod a fényerőt vagy megváltoztathatod a színeket.

Zene, amely életre kelti a fényt
A 4 zenei móddal rendelkező Avatto rúd szinkronizál a zenével, hogy dinamikus vizuális effektusokat hozzon létre, amelyek tökéletesen illeszkednek a hangokhoz. Tökéletes választás bármilyen eseményhez, ahol a fény és a hang kombinációja felemeli a hangulatot.

Tartalmazza:
- lámpa
- távirányító


Gyártó: Avatto
Modell: SLB01
Dinamikus módok száma: 21
Elérhető színek száma: 8
Zenei módok száma: 4
Időzítő módok száma: 4
Alkalmazás: Tuya Smart / Smart Life
Kompatibilis hangasszisztensek: Google Assistant, Amazon Alexa
Méretek: 320 x 31 x 31 mm

Termék kategóriája: Okos otthon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett