Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360025 Márka: AVATTO

Avatto TRV07 Okos termosztátfej, WiFi, TUYA


Cikkszám: TRV07-WIFI | EAN/Vonalkód: 6976037360025 | Márka: AVATTO

Avatto TRV07 Okos termosztátfej, WiFi, TUYA


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

20200 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Az Avatto TRV07 termosztátfej egy praktikus eszköz, amellyel kényelmesen kezelheted otthonod fűtését. A Tuya Smart alkalmazás lehetővé teszi az eszköz távoli vezérlését, valamint működési ütemtervek létrehozását. Számos hasznos funkció áll rendelkezésedre, mint például a nyitott ablak érzékelése és az automatikus vízkőtelenítés. A szelep beépített Wi-Fi modulja a 2.4G sávban működik, így közvetlenül hozzá csatlakozhatsz és szabadon kezelheted szinte bárhonnan a világból. LCD kijelzővel rendelkezik, amely megkönnyíti a legfontosabb információk elérését, és rengeteg adapter típust tartalmaz a készlet, így nem lesz problémád az eszköz telepítésével.

Nyitott ablak érzékelése: Csökkentsd a fűtési költségeket. Az egység rendelkezik egy nyitott ablak funkcióval, amely azonnal aktiválódik, ha hideg szél és több mint 1.5°C hőmérséklet-csökkenést észlel 4.5 perc alatt. A termosztát automatikusan 12°C-ra állítja a hőmérsékletet, és a kijelzőn az "OP" jelenik meg. Mostantól elfelejtheted a magas fűtési számlákat!

Automatikus vízkőtelenítés: Biztos lehetsz benne, hogy a fűtőberendezésed teljesen működőképes. A TRV07 automatikus vízkőtelenítés funkcióval rendelkezik. Mit jelent ez? A termosztát minden hétfőn 12:00-kor vízkőtelenítést végez, hogy megakadályozza a nagy mennyiségű vízkő lerakódását. A teljes folyamat alatt a kijelzőn a "CAL" jelenik meg.

További képességek: A szelep automatikusan megjegyzi az utolsó beállításokat, ami nagyon hasznos funkció, különösen áramszünet esetén. Gyermekbiztonsági funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza a hőmérséklet módosítását. Szinkronizálhatod a különböző helyiségek termosztátjait is, különleges csoportok létrehozásával.

Minden információ kéznél: Szeretnél egyszerű hozzáférést minden információhoz? Töltsd le a TUYA Smart ingyenes alkalmazást okostelefonodra vagy táblagépedre! Ennek segítségével könnyedén kezelheted a radiátor termosztátfejét bárhonnan. De ez még nem minden! Az eszköz beépített modullal rendelkezik, amely a 2.4G sávban működik, így közvetlenül is csatlakozhatsz hozzá. A TVR07 működik Amazon Alexa, Google Home és egyéb hangsegédekkel is - egyszerű hangparanccsal állíthatod be a helyiség hőmérsékletét az igényeidnek megfelelően. Emellett az alkalmazás segítségével más családtagokkal is megoszthatod az eszközt, hogy közösen hozhassatok létre okos otthont.

Működési ütemtervek létrehozása: Illeszd a hálószobád vagy nappalid hőmérsékletét az ütemtervedhez. Az alkalmazás segítségével heti ütemtervet állíthatsz be az Avatto TVR07 szelep egységhez. Így kényelmesen kiválaszthatod, hogy milyen hőmérsékletet szeretnél éjszaka vagy reggel. Mi több, a szelepet más okoseszközökhöz is csatlakoztathatod otthonodban, hogy okos forgatókönyveket hozz létre, például ház elhagyása vagy alvás.

Könnyű telepítés: Az eszköz telepítése nem okoz problémát. A telepítése rendkívül egyszerű és gyors, és a mellékelt adaptereknek köszönhetően nem kell aggódnod a kompatibilitási problémák miatt. A működéséhez mindössze 3 AA elemre lesz szükség (nem tartozék). Ezenkívül a szelep tiszta LCD kijelzővel rendelkezik, amelyről többek között megtudhatod az eszköz töltöttségi állapotát.

A csomag tartalma:
- okos termosztátfej
- Danfoss RA adapter
- Danfoss RAV adapter
- Danfoss RAVL adapter
- M28 adapter
- Caleffi adapter
- Giacomini adapter
- használati utasítás

Gyártó: Avatto

Modell: TRV07

Szín: Fehér

Tápegység: 3x 1.5V AA alkáli elem (nem tartozék)

Vezeték nélküli kapcsolat: WiFi 2.4G IEEE 802.11 b/g/n

Készenléti áram: 6 μA Min

Védettségi fokozat: IP20

Környezeti hőmérséklet: 0~50℃

Csatlakozás: M30 x 1.5mm

Méretek: 58.4mm x 97mm x 58.4mm

Súly: 145 g

Alkalmazás: Tuya Smart / Smart Life

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett