Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942160417820 Márka: Hikvision

Autós kamera Hikvision C6S GPS 2160P/25FPS


Cikkszám: AE-DC8312-C6S(GPS) | EAN/Vonalkód: 6942160417820 | Márka: Hikvision

Autós kamera Hikvision C6S GPS 2160P/25FPS


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

56200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hikvision C6S GPS video rögzítő 2160P/25FPS

A video rögzítő alapvető kiegészítő minden sofőr számára. A C6S kiváló képminőséget nyújt, akár 2160p felbontással, és kényelmesen visszajátszhatod az összes felvételt az alkalmazáson keresztül. A készülék beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, amely stabil és azonnali kapcsolatot biztosít. A termék emellett fejlett ADAS technológiát használ, és automatikusan menti a felvételeket, amikor ütközést észlel. Sőt, akár 128 GB-os SD memóriakártyákat is támogat. Tartsd biztonságban magad és járműved!

Kiváló minőségű nappali és éjjeli felvételek
Élvezd a lenyűgöző képminőséget, bármely napszakban. A készülék lehetővé teszi a felvételek készítését akár 2160p felbontásban a fejlett H.265 kódolásnak köszönhetően. 135°-os látószöggel rendelkezik, így egy részlet sem marad ki! Sőt, a video rögzítő kiváló minőségű felvételeket biztosít még sötétben is.

Megbízható Wi-Fi kapcsolat
Az eszköz párosítása könnyebb, mint gondolnád. A video rögzítő Wi-Fi modullal van felszerelve, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül az alkalmazáson keresztül csatlakozz hozzá és élő videót nézhess okostelefonodon, vagy igazíthasd a beállításokat saját igényeid szerint. Felejtsd el a bonyolult konfigurációkat!

Automatikus felvétel ütközések során
Többé nem kell aggódnod fontos anyagok elvesztése miatt. A készülék beépített G-Sensor modullal rendelkezik, amely intelligensen érzékeli az ütközéseket vagy erős ütéseket. Amikor ilyen helyzetet észlel, automatikusan rögzíti a videót és elmenti. Így biztos lehetsz benne, hogy minden fontos felvételed biztonságban van. Ez a mód csak akkor érhető el, ha a készülék áramforráshoz van csatlakoztatva (nem tartozék).

Még több lehetőség
Ez még nem minden, amit a C6S video rögzítő kínál! A termék támogatja az Advanced ADAS rendszert, amely növeli biztonságod az úton - figyelmeztet a sebességhatárokra vagy a zöld jelzésekre. Emellett van lehetőség GPS modul csatlakoztatására is, és nagy, 3" IPS kijelzővel rendelkezik.

Kényelmes használat az alkalmazáson keresztül
Telepítsd a HikDashcam alkalmazást és férj hozzá az eszköz összes funkciójához. Ennek segítségével kényelmesen visszanézheted a felvételeket, konfigurálhatod a paramétereket és élő videót nézhetsz. Emellett hangfelismerést is támogat, így kényelmesen vezérelheted a kamerát hangoddal – mindezt a beépített mikrofon révén. Egy egyszerű hangparancs elegendő a felvétel indításához vagy leállításához. Megjegyzés: a hangutasítások csak angol nyelven elérhetőek.

Könnyű telepítés
A Hikvision video rögzítő telepítése nem okoz majd problémát. Szereld be autódba és helyezd be az SD memóriakártyát (maximum 128GB), majd minden alkalommal, amikor beindítod az autót, a készülék automatikusan bekapcsol. Nézd meg magad, milyen egyszerű!

Gyártó: Hikvision

Modell: AE-DC8312-C6S

Mátrix: CMOS

Felvételi felbontás: 2160p / 25 FPS, 1440p / 25 FPS, 1080p / 25 FPS

Látószög beállítás: Függőlegesen: 135°, Vízszintesen: 113°

Rekesznyílás: F1.75

Kijelző: 3" (640 x 480)

Videó tömörítés: H.265

OSD menü: Idő, dátum megjelenítése, stb.

Képformátum: JPEG

Memóriakártya kompatibilitás: SD kártya (32 GB-128 GB)

Kommunikációs modul: Wi-Fi

Szenzor: G-szenzor, GPS (opcionális)

Tápellátás: USB 2.0

Hang bemenet: Beépített mikrofon

Hang kimenet: Beépített hangszóró

Működési hőmérséklet: -20 °C to 70 °C

Működési páratartalom: 95%

Tápellátás: 5V DC 2A

Energiafogyasztás: 4 W (max)

Méretek: 85.1 x 54 x 15.5 mm

Súly: 120 g

Alkalmazás: HikDashcam

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett