Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934915204007 Márka: DDPAI

Dash kamera DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p


Cikkszám: N1 Dual | EAN/Vonalkód: 6934915204007 | Márka: DDPAI

Dash kamera DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p videórögzítő

A DDPAI N1 Dual elengedhetetlen kiegészítő minden sofőr számára. Nyugalmat biztosít, és ütközés esetén megcáfolhatatlan bizonyítékot szolgáltat. Az eszköz elülső és hátsó kamerából áll, amelyek nagy felbontású videót rögzítenek (elöl 1296P@30fps, hátul 1080P@25fps). A széles látószög révén sokkal többet képesek rögzíteni. Az N1 Dual emellett intelligens járműfelügyeleti funkciót kínál, amikor a jármű áll.

Nagy felbontású rögzítés
A magas felbontásnak köszönhetően kiváló minőségű felvételeket kap. Az 135° (elöl) és 125° (hátul) látószög garantálja a szélesebb látószöget a felvételekben. Így egy autóbaleset felvétele során nem marad ki részlet az eseményből.

Két rögzítési mód
Két videórögzítési lehetőség áll rendelkezésre. Az első kamera mindkét módban a jármű előtti történéseket rögzíti. A hátsó kamera 360°-ban forgatható, így az első módban a jármű belsejében zajló eseményeket, míg a második módban a mögötte zajló eseményeket rögzíti. Így nemcsak az útviszonyokat rögzítheti, hanem ellenőrizheti a friss jogosítványú vezetőt, vagy érdekes felvételeket készíthet utazásairól.

Tiszta éjszakai felvételek
A DDPAI N1 Dual videórögzítő NightVIS technológiát használ. Ennek eredményeként az éjszakai felvételek szinte ugyanolyan élénkek és tiszták, mint a nappali felvételek. Az első kamera 5 optikai lencsével és széles, F1.8-as rekesznyílással van felszerelve. Biztos lehet benne, hogy a kamera bármikor nagyszerűen teljesít, nappal és éjszaka is!

Intelligens kódolás
A nagyfelbontású videók nem kell, hogy sok tárhelyet foglaljanak. Az N1 Dual legfeljebb 256 GB-os SD kártyákat támogat. A mesterséges intelligencia alkalmazása lehetővé tette egy hatékony videókódolási és -dekódolási technológia kifejlesztését, amely nagy felbontásban menti a videót az eszközön. Ugyanakkor 30%-kal kisebb helyet foglal, így hosszabb ideig tárolhatja a felvételeket. Az eszköz képes akár 28 órányi videót tárolni.

Parkoló állapotban történő megfigyelés
Most már nyugodtan pihenhet. A videórögzítő három módot támogat a jármű parkolás közbeni megfigyelésére, megbízható védelmet nyújtva betörések és egyéb nemkívánatos események esetén. Az Időzített felvétel módban az eszköz akár 5 napig is képes rögzíteni, ami nagyszerű, ha hosszabb ideig távol van a járműtől. Az Ütközésérzékelő mód ütközéskor aktiválódik és azonnal fényképet készít, majd 10/20 vagy 30 másodperces felvételt hoz létre. A Ciklusfelvétel egy olyan mód, amely új felvételeket ír felül a legrégebbiekkel, amikor a memória telített (funkciók további kábelek megvásárlásával elérhetők).

Nincs aggodalom az akkumulátor miatt
A kamera intelligens IPS tápellátás-menedzsment rendszerrel van felszerelve. Ennek eredményeként folyamatosan ellenőrzi az autó akkumulátorának feszültségét, és ha az biztonságos szint alá esik, automatikusan lekapcsolja a kamera áramellátását. Ráadásul valós időben követheti nyomon a dedikált DDPAI alkalmazással.

További képességek az alkalmazással
A DDPAI alkalmazásban további funkciókhoz férhet hozzá. Az alkalmazásból beállíthatja a rögzítés felbontását, az ütközésérzékenységet, és akár valós időben is megtekintheti a videót. Ezenkívül letöltheti a felvételeket a kameráról az eszközére, szerkesztheti és megoszthatja azokat a közösségi médiában.

Biztonságos a jármű számára
Az N1 Dual hosszú élettartamot mutat, és képes elviselni a szélsőséges hőmérsékleteket (-20℃ - 70℃). Ez kiküszöböli az akkumulátor duzzadásának kockázatát, így a videórögzítőt az autóban hagyva sem jelent veszélyt. A DDPAI biztonsági garanciát nyújt, amelyet az IATF16949 tanúsítvány is megerősít.

Átgondolt kialakítás
Az eszközt a biztonság és a kényelem jegyében tervezték. Ennek megfelelően minimalistán van kialakítva, így nem zavarja a nézetet vagy vonja el a sofőr figyelmét vezetés közben. Emellett tökéletesen illeszkedik az autó belső teréhez. A kialakítás RED Dot Award és iF Design Award díjat nyert.

Tartalom

- Videórögzítő N1 Dual

- Rögzítőbázis

- Hátsó kamera

- Autós töltő

- Első kamera tápcsatlakozója

- Hátsó kamera tápcsatlakozója (5,5m)

- Kézikönyv

- 3M ragasztószalag x 4

- Elektrosztatikus matricák x 2

Gyártó
DDPAI

Modell
N1 Dual

Videó kódolás
H.264/AI.265 (DDPAI kódolási technológia)

Elülső kamera
1296P@30fps

Felbontás
Elöl: 1296P@30fps Hátul: 1080P@25fps

Lencse
Elöl: 5 optikai lencse, FOV 135°, F1.8 rekesznyílás Hátul: 4 optikai lencse, FOV 125°, F2.0 rekesznyílás

Tárolás
Akár 256 GB-os microSD kártya

G-Szenzor
Beépített 3-tengelyes giroszkóp. A vészhelyzeti zár érzékenysége az alkalmazásban állítható

Wi-Fi
Beépített 2,4 GHz Wi-Fi

USB
Type-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett