Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974772423036 Márka: Botslab

Botslab HK30 Pro 1080p autós kamera


Cikkszám: HK30 Pro | EAN/Vonalkód: 6974772423036 | Márka: Botslab

Botslab HK30 Pro 1080p autós kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Botslab HK30 Pro 1080p videórögzítő
A Botslab Dash Cam HK30 Pro videórögzítő kiemelkedő felvételi minőséget biztosít 2K felbontásának köszönhetően. A széles látószög (140°) lehetővé teszi, hogy az úton minden részletet rögzítsen, növelve ezzel a vezetés biztonságát. Ráadásul a Vészhelyzeti Felvétel Zárolása funkció biztosítja, hogy minden fontos pillanat rögzítve maradjon. A kompakt, modern kialakítás tökéletesen illeszkedik az autó belső terébe.

Kiemelkedő képminőség
A 2K felbontásnak köszönhetően a Botslab Dash Cam HK30 Pro videórögzítő rendkívül tiszta és részletes felvételeket biztosít. Még a legapróbb részletek, például a rendszámtáblák is tökéletesen láthatók, ami különösen fontos a közlekedési események elemzésekor.

Széles látószög
A 140° látószögű lencse széles látómezőt biztosít a felvételekhez. Ez lehetővé teszi, hogy több részletet rögzítsen a jármű környezetéből, növelve ezzel a biztonságot és teljesebb képet adva a forgalmi helyzetről.

Automatikus vészhelyzeti felvételek zárolása
A Vészhelyzeti Felvétel Zárolása funkció automatikusan megvédi a felvételeket, amikor hirtelen eseményt, például ütközést észlel. Ezek a felvételek védettek az újraírás ellen, biztosítva a hozzáférést a létfontosságú bizonyítékokhoz szükség esetén.

24/7 parkolásfigyelés és hurkos felvétel
A készülék 24/7 parkolásfigyelési funkciót kínál időjárásos és normál, ütközés által kiváltott felvételi móddal. Ehhez további kábelezés szükséges (nem tartozék). A Hurkos Felvétel funkció biztosítja, hogy a videórögzítő folyamatosan rögzítsen, a legrégebbi felvételek felülírásával mindig helyet biztosítva az új felvételeknek.

Kompakt kialakítás
A Botslab Dash Cam HK30 Pro miniatűr kialakítása nem zavarja a vezető kilátását. A karcsú, modern ház tökéletesen illeszkedik bármilyen jármű belsejéhez.

Könnyű telepítés
A videórögzítőt könnyű telepíteni rejtett vezetékrendszerének köszönhetően. Csak ragassza a készüléket a megfelelő helyre, hogy élvezze az autó belsejének rendezett kinézetét felesleges kábelek nélkül. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot a telepítéshez, mint például egy tápkábelt, elektrosztatikus matricát és szerelési eszközt.

Stabil kapcsolat és frissítések
Rendszeres OTA frissítésekkel a videórögzítő mindig a legújabb funkciókat és fejlesztéseket kínálja. A mobilalkalmazásból valós időben ellenőrizheti a felvételeket, növelve ezzel az autó biztonságát.

A csomag tartalma:
- Botslab Dash Cam HK30 Pro videórögzítő
- Autós töltő
- Tápkábel
- Szerelési eszköz
- Elektrosztatikus matrica
- Használati útmutató

Gyártó: Botslab
Modell: HK30 Pro
Felbontás: 2K (1080p)
Látószög: 140°
Vészhelyzeti felvétel védelem: igen
Hurkos felvétel: igen
Parkolásfigyelés: igen
OTA frissítések: igen
Csatlakoztathatóság: 2.4GHz Wi-Fi
Memóriakártya támogatás: microSD akár 128GB-ig

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett