Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942160465845 Márka: Hikvision

Hikvision C200S WiFi 2K autós kamera


Cikkszám: AE-DC2328-C200S | EAN/Vonalkód: 6942160465845 | Márka: Hikvision

Hikvision C200S WiFi 2K autós kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hikvision C200S WiFi 2K videórögzítő
Szeretné növelni az útbiztonságot és megörökíteni az összes fontos pillanatot vezetés közben? A Hikvision C200S videórögzítő egy fejlett eszköz, amely kiváló képminőséget és megbízhatóságot biztosít minden körülmény között. Funkcionalitásának és könnyű használatának köszönhetően ideális megoldás minden sofőr számára, aki értékeli a nyugalmat és a biztonságot.

Páratlan képminőség
A Hikvision C200S videórögzítő 1080P felbontásban rögzíti a képeket, amely kivételes tisztaságot és részletességet biztosít a felvételek számára. A vízszintesen 101°-os és átlósan 121°-os széles látószögnek köszönhetően mindent rögzít, ami körülötte történik, kiküszöbölve a holttereket és növelve biztonságát. A nagy, F2.0 rekesznyílás lehetővé teszi tiszta képek rögzítését még gyenge fényviszonyok mellett is, ami éjszakai vezetésnél felbecsülhetetlen érték.

Okos biztonsági funkciók
A fejlett G-Sensor modullal felszerelve a videórögzítő automatikusan elindítja a felvételt, ha ütközést vagy erős ütést észlel. Ezenkívül konfigurálható úgy, hogy a felvételek ne legyenek felülírva. Ez biztosítja, hogy a felvételek rendelkezésre álljanak, amikor szükség van rájuk. Ez a funkció növeli biztonságát azzal, hogy bizonyítékokat nyújt baleset esetén.

Hangfelismerés
A Hikvision C200S videórögzítő fejlett hangfelismerő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az eszköz egyszerű angol nyelvű parancsokkal történő vezérlését (a lengyel nyelvet nem támogatja). Ezzel ki- és bekapcsolhatja a képernyőt, indíthatja vagy leállíthatja a hangfelvételt anélkül, hogy megérintené az eszközt. Ez a funkció nemcsak kényelmét növeli, hanem javítja a vezetés biztonságát is, mivel lehetővé teszi, hogy a vezetésre koncentráljon. Ezzel teljes ellenőrzést biztosít a videórögzítő felett, bármilyen helyzetben.

Könnyű feltöltés és felvételek kezelése
A Hikvision C200S videórögzítő WiFi modulja lehetővé teszi a felvételek egyszerű átvitelét mobil eszközeire. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével kezelheti a felvételeket, valós időben megtekintheti őket, és konfigurálhatja az eszköz beállításait. Ez a rendkívül kényelmes megoldás lehetővé teszi a felvételek gyors megosztását és az összes videórögzítő funkció egyszerű kezelését.

Hosszan tartó felvétel
A videórögzítő támogatja a legfeljebb 256 GB kapacitású TF kártyákat, lehetővé téve hosszú ideig tartó felvételek készítését anélkül, hogy gyakran ki kellene ürítenie a memóriát. A felülírás funkcióval automatikusan törölheti a legrégebbi felvételeket, biztosítva helyet az új fájlok számára. Ez a praktikus megoldás biztosítja, hogy mindig hozzáférjen a legfrissebb felvételekhez.

Intuitív működés és telepítés
A Hikvision C200S könnyen telepíthető és használható. A plug-and-play telepítés és az automatikus felvétel bekapcsolással biztosítja, hogy az eszköz pillanatok alatt használatra kész legyen. A felhasználóbarát felület és a kényelmes vezérlők biztosítják a mindennapi használat kényelmét.

Tartozékok
Autós kamera × 1
Autós töltő × 1
Elektrosztatikus fólia × 1
Használati útmutató × 1

Gyártó: Hikvision
Modell: AE-DC2328-C200S
Felbontás: 1080P@30fps + 1080P@25fps
WiFi: Igen
Maximális felbontás: 19201080P @30fps
Videó tömörítés: H.264
Látómező (FOV): 121° (D), 101° (H), 53° (V)
Szenzor: G-Sensor
Képszenzor: CMOS
Memória: TF kártya, 16GB-tól 256GB-ig
Rekesz: F2.0
Tápellátás: USB-C
Hang: Mikrofon és beépített hangszóró
Működési hőmérséklet: -20°C-tól 65°C-ig
Működési páratartalom: 0% - 95%
Áramfogyasztás: 3W
Méretek: 85mm x 82mm x 65mm
Súly:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett