Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973888260382 Márka: Azdome

Autós kamera Azdome M17Pro


Cikkszám: M17Pro | EAN/Vonalkód: 6973888260382 | Márka: Azdome

Autós kamera Azdome M17Pro


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

27900 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Azdome M17Pro videórögzítő

Megbízható videórögzítőt keres autójához? Válassza az Azdome M17Pro-t! Ez a csúcskategóriás kamera 1296p felbontásban képes rögzíteni, és kiváló képminőséget biztosít mind nappal, mind éjszaka. Beépített G-Szenzorral rendelkezik, és támogatja a ciklikus felvételt. Az AZDOME dedikált alkalmazásával is működik, amellyel kényelmesen módosíthatja a beállításokat, ellenőrizheti a rögzített felvételeket és még sok mást.

Vezetői asszisztens

Élvezze az még élvezetesebb vezetési élményt. Az M17Pro fejlett ADAS vezetőtámogatást nyújt, amely figyelmezteti a jármű előtt lévő tárgyakkal való esetleges ütközésekre és ellenőrzi, hogy az autó a sávhatáron belül marad-e. Ezzel minden utazás kényelmesebbé és biztonságosabbá válik!

Próbálja ki az AZDOME alkalmazást

A videórögzítő Wi-Fi-n keresztül csatlakozik okostelefonjához, és az AZDOME dedikált alkalmazásával könnyen kezelhetővé válik. Töltse le az alkalmazást telefonjára, és férjen hozzá kiegészítő funkciókhoz! Ezzel például kényelmesen módosíthatja a beállításokat, átnézheti a rögzített videókat és megoszthatja azokat barátaival.

Kiváló képminőség

Legyen biztos, hogy vezetési felvételei tiszták és részletesek lesznek. Az M17Pro videórögzítő támogatja a magas, 1296p felbontást, így könnyedén rögzíthet minden fontos részletet. Sőt, a kamera még gyenge fényviszonyok között és éjszaka is jól teljesít. Mostantól könnyen felkészülhet bármilyen körülményekre!

Ciklikus felvétel és G-Szenzor

Elfogyott a hely a memóriakártyán? Nem gond - a ciklikus felvételi funkcióval a videórögzítő egyszerűen felülírja a legrégebbi felvételeket, és zavartalanul folytatja a filmezést. A készülék további előnye a beépített G-Szenzor, amely pontosan érzékeli a jármű hirtelen mozgásait. Ennek köszönhetően automatikusan rögzíthetőek a balesetekről és egyéb ütközésekről készült felvételek. Így könnyen hozzáférhet a szükséges bizonyítékokhoz!

Biztonság éjjel-nappal

Hagyja autóját nyugodtan a parkolóban, anélkül, hogy aggódna a biztonság miatt. Az M17Pro támogatja a parkolási megfigyelést akár éjjel-nappal is - képes 1 képkocka per másodperces sebességgel videót rögzíteni és automatikusan elmenteni a bármilyen ütközésekről készült rövid klipeket. Ez azt jelenti, hogy ha bármi történik, azt felvételen lesz rögzítve, és több lehetőséget nyújt a jogaik érvényesítésére! Megjegyzés: ez a funkció további vezetékkészletet igényel (külön megvásárolható).

Gyártó: Azdome
Modell: M17Pro
Szenzor: GC2053
Képernyő mérete: 3 hüvelyk
Képernyő típusa: IPS
Rekesz: 1,8
Látószög: 150°
Felbontás: 2304x1296p / 30FPS; 1920x1080p / 30FPS
Kodekek: H.264
Videó formátum: MP4
Fénykép formátum: JPG
Mikrofon / hangszóró: 2415 (1,5 W)
Töltés: Micro USB 5 V / 2 A
Wi-Fi: Igen
Parkolási megfigyelés: Igen, 24 órás, 1FPS (további vezetékkészlettel)
Támogatott SD memóriakártyák: Kapacitás akár 64 GB, minimum Class 10
G-Szenzor: Igen
Ciklikus felvétel: Igen
Működési feszültség: 5 V / 2 A
Akkumulátor kapacitás: 250 mAh
Tárolási hőmérséklet: -30°C-tól 70°C-ig
Működési hőmérséklet: -20°C-tól 60°C-ig
Alkalmazás: AZDOME

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett