Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436154 Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak Petwant F14-L(BAS) Wifi FEKETE


Cikkszám: F14BAS-WIFI black | EAN/Vonalkód: 5906168436154 | Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak Petwant F14-L(BAS) Wifi FEKETE


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petwant F14-L(BAS) Wifi Automata Ételadagoló Fekete.
A Petwant F14-L(BAS) Wifi Automata Ételadagoló célja, hogy a napi etetést megkönnyítse macskák és kutyák tulajdonosai számára. 3 literes kapacitással és akár napi 4 étkezés programozható lehetőségével folyamatos hozzáférést biztosít a friss ételhez, még akkor is, ha nincs otthon. A ház áttetsző ablaka lehetővé teszi az étel szintjének egyszerű ellenőrzését, és a rozsdamentes acél tál könnyen tisztítható és tartós. A készülék kényelmes távoli működtetését egy dedikált alkalmazás teszi lehetővé.

Üzenetek rögzítése a kedvenced számára
A Petwant F14-L(BAS) Wifi egyik egyedi tulajdonsága a 10 másodperces hangüzenet rögzítési és visszajátszási lehetősége. Ez lehetővé teszi, hogy minden étkezéskor behívd a kedvencedet!

Precíz és rugalmas etetési beállítások az alkalmazással
A programozási funkcióval napi akár 4 étkezés is beállítható, és minden étkezés akár 9 adagra is osztható. Ez ideális a kedvenced igényeihez igazított étel mennyiségek beállításához, anélkül, hogy túletetés veszélye fenyegetne. Csak néhány kattintásra van szükség az alkalmazásban, hogy megtervezd a napi programot! Mostantól kényelmesen kezelheted a kedvenced étkezéseit bárhonnan - nem csak otthon, hanem munkában vagy nyaralás alatt is.

Kompakt és könnyen használható
A Petwant F14-L(BAS) Wifi egy olyan eszköz, amelyet a kényelem jegyében terveztek - nem csak a kedvenced, hanem a te számodra is. Kompakt méretei (168 x 296 x 290 mm) és egyszerű kialakítása miatt könnyen illeszkedik bármely otthoni térbe, és nagyon intuitív a használata. Ezenkívül az adagoló jól működik 5-12 mm szemcse méretű száraz táplálékkal, így ideális kutyák és macskák számára egyaránt.

Hosszú élettartamú működés és kettős áramellátás
Az adagoló kétféleképpen táplálható - kábellel vagy D típusú alkáli elemekkel (nem tartozék), ami akár 180 napos folyamatos működést garantál. Ezzel a lehetőséggel biztos lehetsz benne, hogy a kedvenced mindig kap enni, függetlenül az esetleges áramkimaradásoktól.

Gondosan átgondolt tervezés
Az étel frissen tartásához az adagoló levegőszárítóval van felszerelve, hogy megakadályozza a nedvesség felhalmozódását. Továbbá az adagolót tartós, sérülésálló és könnyen tisztítható anyagokból, például rozsdamentes acélból és ABS-ből készítették, így hosszú ideig szolgálhat.

Gyártó: Petwant
Modell: F14-L(BAS) Wifi
Szín: Fekete
Kapacitás: 3 l
Etetési gyakoriság: 1-4 étkezés naponta
Táp típusa: Száraz étel (5-12 mm)
Működési idő: Akár 180 nap
Áramellátás: DC 5 V / 1 A vagy 3 alkáli D elem (nem tartozék)
Névleges teljesítmény: 0,5 W
Működési hőmérséklet: 0°C - 50°C
Anyag: Rozsdamentes acél, ABS
Méretek: 168 x 296 x 290 mm
Felhasználási terület: Macskák és kutyák
Alkalmazás általi vezérlés: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett