Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975116293407 Márka: Rojeco

Rojeco 6 Adag Automata Kisállat Etető 3600mAh


Cikkszám: RWSQ-07 | EAN/Vonalkód: 6975116293407 | Márka: Rojeco

Rojeco 6 Adag Automata Kisállat Etető 3600mAh


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vigyázzon kisállata egészségére azáltal, hogy értékes ételeket biztosít rendszeres időpontokban, még akkor is, ha távol van otthonról. A Rojeco intelligens kisállat ételadagolója 6 rekesszel van ellátva, amelyek száraz és nedves étel, snackek, valamint víz vagy gyógyszer tárolására szolgálnak, amelyeket négylábú barátjának szüksége van. Biztosítja a felszolgált ételek frissességét, és hűtőszekrényként működik. A vezérlőpanel segítségével beállíthatja az étkezési időket kisállata igényei szerint. Az erőteljes akkumulátor akár 30 napos működést tesz lehetővé, és egy praktikus jelzőfény figyelmeztet, amikor újratöltésre van szükség. Az eszköz tisztítása sima és problémamentes. Emellett a gyerekzár kiküszöböli a véletlen adagolás aktiválásának kockázatát, és a csúszásmentes elemek biztosítják a stabilitást. A zajtalan működés és a kompakt méret további előnyei a terméknek.

Nagy kapacitás
A Rojeco intelligens ételadagolója 6 rekesszel rendelkezik (mindegyik 600 ml kapacitású), amelyek száraz és nedves étel, snackek, víz, kecsketej, különböző méretű fagyasztva szárított ételek, valamint gyógyszerek és kiegészítők tárolására szolgálnak. Ezzel a nagy kapacitással könnyedén megtervezheti kisállata tápanyagdús ételeit az egész napra.

Garantált frissesség
Az adagoló két hűtőbetétet használ az ételek frissen tartása érdekében a nap 24 órájában. Az első 8 órában az adagoló 0°C-on tartja az ételt. Ezt követően továbbra is fenntartja az alacsony tárolási hőmérsékletet. Így akár 24 órán keresztül nem kell aggódnia az ételek minősége miatt. Javasolt azonban, hogy a húsételeket kisállata 4-8 órán belül elfogyassza. A konzervétel viszont az egész nap folyamán fogyasztható.

30 napos működés egyetlen töltéssel
A Rejeco 3600 mAh lítium akkumulátorával egyetlen töltés akár 30 napos működést biztosít. Egy praktikus jelzőfény jelez alacsony töltöttséget, így mindig tudni fogja, mikor kell újra feltölteni az adagoló energiáját.

Gondos kivitelezés
A Rejeco termékét kompakt kialakítás jellemzi - méretei mindössze 320 x 327 x 87 mm, így bárhol elhelyezhető. A gyerekzár megszüntette az adagoló nem kívánt aktiválásának kockázatát, a szilárd zár pedig védi annak tartalmát. Emellett teljesen zajtalanul működik, nem zavarja a háztartás lakóit, és nem stresszeli kisállatát. A csúszásmentes szőnyeg biztosítja a stabilitást, és lehetővé teszi, hogy a kisállat akadály nélkül étkezzen.

Problémamentes karbantartás
A Rejeco adagoló tisztítása mindössze 10 másodpercig tart. Szétszerelése gyors és problémamentes. Gond nélkül mosható folyó víz alatt.

Könnyű használat
A vezérlőpanel segítségével beállíthatja az étkezési időket. Így gondoskodhat arról, hogy szeretett kisállata rendszeresen étkezzék.

Gyártó: Rojeco

Modell: RWSQ-07

Felhasználási terület: kis testű kutyák/macskák

Adagoló kapacitása: 200 ml x 6 (kb. 85-90 g x 6)

Akkumulátor kapacitása: 3600 mAh

Feszültség: USB-C 5V/1~2A

Névleges teljesítmény: 1 W

Anyag: Élelmiszeripari anyagok, beleértve az ABS-t, PP-t, HDPE-t (jégtasak)

Méretek: 320 x 327 x 87 mm

Súly: Kb. 1,9 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett