Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301177 Márka: ANLAN

Arc- és nyakmasszírozó ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF


Cikkszám: 09-AMJY21-02A | EAN/Vonalkód: 6953156301177 | Márka: ANLAN

Arc- és nyakmasszírozó ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egyetlen eszközzel biztosíthatsz teljeskörű bőrápolást, amely simaságot, feszességet és egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrödnek. Az ANLAN arc- és nyakmasszírozó 2 üzemmódot és akár 6 funkciót kínál, például fehér és vörös fényterápiát, EMS elektrostimulációt, vibrációt, RF ultrahangot és hőhatást. Az eszköz javítja a kollagéntermelést, csökkenti a ráncok megjelenését és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Fedezd fel az ultrahang erejét
A masszírozó 1.07MHz frekvenciájú RF ultrahangot használ, hogy feszesebbé és simábbá tegye az arcbőrt. Növeli a kollagéntermelést és rugalmasabbá teszi a bőrt. Emellett gyönyörű ragyogást ad az arcnak, és csökkenti a ráncok megjelenését. Választhatsz 3 RF intenzitási szint közül is.

EMS Mikroáramok
Adj magadnak egy pihentető masszázst, amely javítja a bőr állapotát is. Az ANLAN márkájú eszköz EMS mikroáramokat használ, amelyek szintén serkentik a kollagéntermelést és feszesítik az arcbőrt. Segítenek csökkenteni a duzzanatot és a bőr megereszkedését. A masszírozó segítségével könnyebben formálhatod az arcodat, és kiváló lifting hatást érhetsz el.

Használd ki a fényterápia előnyeit
Szeretnél megszabadulni a bőrhibáktól és ragyogást adni a bőrödnek? Használd ki az eszköz által kínált fehér vagy vörös fényterápiát! A körülbelül 621nm hullámhosszú vörös fény javítja a vérkeringést és az anyagcserét, serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr feszességét. A körülbelül 473nm hullámhosszú fehér fény mélyebbre hatol a bőr rétegeiben, csökkenti a bőr lazaságát és segít eltávolítani a pigmentfoltokat.

Felhasználóbarát
Az eszköz használata rendkívül egyszerű. Először alaposan tisztítsd meg az arc- és nyakbőröd, majd használd a kedvenc krémedet vagy szérumodat. Ezután válaszd ki a megfelelő üzemmódot. Az elérhető opciók az EMS (fehér fény, EMS mikroáramok, vibráció) és az RF (vörös fény, RF ultrahang, vibráció, hő). Ezután masszírozd az arc- és nyak bőrét, és a végén tisztítsd meg az eszköz fejét egy ruhával vagy törlővel.

Még több kényelem
Fedezd fel, hogy a szépségápolási kezelések nem kell, hogy bonyolultak, időigényesek és kellemetlenek legyenek. Az ANLAN márkájú masszírozó rendkívül könnyen használható és páratlan kényelmet biztosít. Hosszú üzemideje is kiemelkedő. Tartós 900mAh akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 3 órán át is működhet.

A csomag tartalma:
- Masszírozó
- Töltőkábel (USB)
- Használati útmutató

Márka: ANLAN
Név: RF Nyak Szépségápoló Eszköz
Modell: 09-AMJY21-02A
Szín: Fehér
Bemenet: 5V-1A
Automatikus időzítő: 10 perc
Akkumulátor kapacitás: 900mAh
Töltési idő: Kb. 2 óra
Üzemidő: Kb. 3 óra
Anyag: ABS
Méretek: 180x60x40mm
Súly: 95g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett