Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528627 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Lens Protection Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Silver(12)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528627 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Lens Protection Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-product-description {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-product-header {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-product-content {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Lens Protection Pro

Erős védelem a gyönyörű fotókért
Szuper erős - fotózz bármilyen körülmények között
Tökéletes illeszkedés - védd anélkül, hogy aggódnál a fotók minősége miatt
Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt telepíthető

Fotózz kockázat nélkül

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az iPhone-od az aszfalton landol. Vajon a kamerája ellenáll az ütközés lendületének? Jobb, ha nem kockáztatsz és nem teszteled. Egy törött iPhone lencse látványa igazán fájdalmas. Ezért hoztuk létre a szuper erős, 9H keménységű üveget, amely elnyeli az ütés energiáját. A Lens Protection Pro-val annyiszor fotózhatsz, ahányszor csak szeretnél, még akkor is, ha az iPhone-od folyamatosan találkozik a kemény valósággal, legyen az járda vagy hegyi ösvény.

Tárold bárhol, ahol szeretnéd

A gyenge minőségű iPhone fotók lehetetlenek? Lehetségesek, ha a lencse karcos. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolhatja meg az iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémánt. Ez garantálja a legmagasabb 9H keménységi tényezőt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy üvegünk védi a kamera lencséjét a zsebében lévő agresszív kulcstartótól vagy csavarhúzótól. Tárold az iPhone-od ott, ahol szeretnéd, még egy fémtárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val mindez lehetséges!

Védd a fotóid minősége miatt aggódás nélkül

Tudjuk, hogy az okostelefon kamera védőüvege rontja a fotózás örömét. Nem illeszkedő, túl vastag, átlátszatlan. Ezért a Lens Protection Pro tervezésekor a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók továbbra is gyönyörűek, a védelem pedig ugyanolyan erős marad.

Telepítsd pillanatok alatt

A gyors és egyszerű telepítés a Lens Protection Pro nagy előnye. Nem szeretjük időnket elvesztegetni olyan unalmas tevékenységekkel, mint az üveg felragasztása. És biztosan nem szeretnénk levenni és újraragasztani. Szerencsére üvegünk telepítése nagyon egyszerű. A készülékre szabott speciális rögzítő keret megkönnyíti a feladatodat. Tisztítod, felhelyezed, igazítod, megnyomod és voilà - kész. Csak egy pillanat, és az iPhone lencséje teljes védelmet kap a törések és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett