Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028373 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ceramic Protection kerámia üvegfólia iPhone 15-höz pozicionálóval


Cikkszám: PAN000701-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028373 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ceramic Protection kerámia üvegfólia iPhone 15-höz pozicionálóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass Ceramic Protection

Egy új csillag született a képernyővédelem terén! A PanzerGlass® Ceramic Protection egy nem mindennapi képernyővédelem, amely új szintű tartósságot hoz! 5x erősebb, mint eddigi legerősebb kijelzővédőnk. Vagy, hogy az erőhatások nyelvén beszéljünk: a 320 g-os acélgolyót 2,5 méterről ejtheted rá a kijelzővédőre anélkül, hogy az megsérülne! Sőt, csíkmentes bevonattal rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatokat és a zsíros foltokat.

Japán Ohara üvegkerámia

A kijelzővédő tanúsított japán Ohara üvegkerámiából készült. Az üvegkerámia a világ egyik legkarcállóbb anyaga, és beágyazott kristályokat tartalmaz, amelyek szabad szemmel láthatatlanok, és megakadályozzák a repedések terjedését, olyan szintű erősséget biztosítva, amelyet hagyományos üveggel nem lehet elérni. És ha ez nem lenne elég, az Ohara nanokristályosodási technológiájának köszönhetően az üveg átlátszósága páratlan.

Szerelési kerettel

A mellékelt EasyAligner igazán gyerekjátékká (tényleg!) teszi a telepítést, és hogy még egyszerűbbé tegyük, lépésről lépésre útmutatót mellékeltünk, valamint egy QR kódot, amely gyors hozzáférést biztosít online oktatóvideónkhoz. És ne feledd: Ha egyszer felhelyezel egy kijelzővédőt, soha többé nem kell félned attól, hogy a telefonod talajra esik először.

Tökéletes illeszkedés

A kijelzővédő Ultra-Wide Fit kivitelű, ami azt jelenti, hogy lefedi a telefonod elülső részét, teljes rálátást biztosítva a telefonod gyönyörű kijelzőjére, miközben kevés helyet hagy a szélein, hogy kompatibilis legyen a PanzerGlass® tokkal. És hogy még egy szinttel megemeljük telefonod védelmét, kombináld a kijelzővédőt és a tokot egy PanzerGlass® PicturePerfect vagy Hoops™ kamerafedéllel.

Műszaki adatok

Márka: PanzerGlass
Típus: Kerámia üveg
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett