Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108327077 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12/12 Pro - 3mk Matt tok licsi


Cikkszám: 3mk Matt Case lyche(4)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108327077 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12/12 Pro - 3mk Matt tok licsi


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

body, h1, h2, h3, h4, h5, h6 {font-family: summer, sans-serif} h3 {color: #1a4391} table {font-family: , sans-serif;border-collapse: collapse;width: 100%;}td, th {border: 1px solid #dddddd;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #dddddd;}3mk Matt tok licsi - Matt telefontok licsi színben.
Gyönyörű szín - púderrózsaszín, amelyet a licsi gyümölcs színe inspirált.
Kiváló védelem - garantált az Absorber125™ minősítéssel.
Fokozott ellenállás - karcolások, fakulás és ujjlenyomatok ellen.
Tervezett védelem a telefonod számára.

Feledd el a tömör, kemény, csúnyácska tokokat! A matt, színes 3mk Matt tok licsi árnyalatban rendkívül divatos és stílusos kiegészítővé varázsolja okostelefonodat - tökéletesen illeszkedik egy női kézitáskához. A rózsaszín Matt tok TPU anyaga nagyon rugalmas és kellemes tapintású. A tok tökéletesen illeszkedik a telefonod alapjához és lehetővé teszi a szabad vezeték nélküli töltést. Hatékonyan, de kíméletesen védi - a rózsaszín Matt tok csupán 1,2 mm vastag.

Minden helyzetben megbízhatóA 3mk Matt tok licsi tökéletesen védi az alapot, a kijelzőt és a kiálló kamerákat a sérüléstől ütéselnyeléssel, emelt szélekkel és tökéletes illeszkedéssel. Az Absorber125™ minősítést kapta. Ez azt jelenti, hogy a Matt tokkal védett telefon túlélte a 125 cm magasságból acélra és betonra történő 26 ejtést a tesztelés során. Nincs sérülés! Ez több, mint amit a katonai szabvány megkövetel. A 3mk Matt tok licsi gondosan védi az összes kiálló gombot, és az EasyClick™ Gombok szabványa garantálja a 100%-os gomb érzékenységet.

Hosszú ideig esztétikus maradA 3mk Matt tok licsi fokozott ellenállással rendelkezik a karcolásokkal, foltokkal és ujjlenyomatokkal szemben. Ennek köszönhetően esztétikai megjelenése és élénk színe hosszú ideig megmarad. Nincs többé szükség új védelem vásárlására időről időre! Ha szennyeződést észlelsz, moshatod a Matt tokot mosógépben a színes ruháiddal együtt. Környezetre gyakorolt biztonságát a RoHS tanúsítvány igazolja, egészségedre nézve pedig a PZH tanúsítvány. A 3mk Matt tok licsi egy tok, amelyben végre megbízhatsz.

A készlet tartalma:
- 3mk Matt tok licsi
Jótállás: 24 hónap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett