Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940444 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro-ra világoskék tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Sky Blue | EAN/Vonalkód: 9111201940444 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro-ra világoskék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Pro-ra - világoskék

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és tökéletes védelmet nyújt az esések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a webes böngészés, filmnézés, fényképek nézegetése vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kinyitás után az állványt a kezébe veheti vagy egyszerűen egy sík felületre, például asztalra vagy pultocsra teheti. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: világoskék

A Wozinsky Kickstand Case főbb előnyei:
- Kényelmet biztosít a használat során a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését, hogy kényelmesen böngészhesse az internetet vagy nézhesse a filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcolás- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a teljes telefon élét is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen illeszkedik a kézbe és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló bevonattal és beépített fogantyúként is funkcionáló állvánnyal rendelkezik.
- Megvédi a kamerát a karcolásoktól. A tok szélei enyhén megemelkednek, így nyugodtan lefektetheti a telefont képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, mágneses állvánnyal rendelkezik, mely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása szó szerint egy másodpercig tart - csak nyissa ki, támassza meg és helyezze egy keményebb felületre, hogy biztosítsa a telefon szükséges stabilitását. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefonján. Rázkódás és elmozdulás nélkül, és még csak nem is kell a kezében tartania a telefont! A mágnesek beépítése lehetővé teszi a készülék rögzítését egy mágneses autós tartóhoz is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülések ellen. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenállóképességgel rendelkezik a karcolások és repedések ellen. A tok emellett légpárnákat is tartalmaz a sarkain, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon leesése esetén.

iPhone 12 Pro tok - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU, amelyből készült, strapabíró, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a burkolat felhelyezését a telefonjára. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javíthatja telefonja használatának kényelmét. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az okostelefon hosszabb használat után kicsússzon a kezéből. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videós szolgáltatáson, nyissa ki az állványt, és helyezze a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern kinézete és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel megemelkedett szélekkel rendelkezik a lencsék körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor az okostelefont az asztallapra helyezi. A telefon nemcsak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben is kapható, és minimalista, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett