Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108549899 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Samsung Galaxy A15 5G üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(1274)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108549899 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Samsung Galaxy A15 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dla bezpieczeństwa Twojego i Twojego telefonu. Folia ochronna wzmacnia wyświetlacz o 400%, a powłoka antymikrobowa zabija 99% bakterii, wirusów, grzybów i pleśni.
SilverProtection+ dba o czystość Twojego telefonu
Niszczy wirusy, bakterie grzyby i pleśń 24/7

Telefonok felhalmozzák a kórokozókat

Az okostelefon gyakran összegyűjti a kórokozókat. Minden alkalommal, amikor használod a telefont, átviszed a kórokozókat a korábban megérintett helyekről: kilincsekről, korlátokból, kormányrúdról. Tudtad, hogy a mobiltelefon képernyőjén akár 300-szor több baktérium is összegyűlik, mint egy nyilvános wc-ben? Tudtad, hogy az okostelefonod képernyőjét naponta több mint 2000-szer érinted meg, és ezzel potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat juttatsz rá? A képernyőn bőröd, verejtéked, faggyúd és sminkmaradványok is felhalmozódnak. Az eszköz által termelt hő ideális környezetet biztosít a vírusok, baktériumok és gombák szaporodásához. Tudtad, hogy tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a baktériumok cseréje lehetséges ugyanazon telefon használatával?

Antimikrobiális

A SilverProtection+ antimikrobiális bevonat 99%-át elpusztítja az ismert vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak és penészgombáknak. Naponta 24 órán át, heti 7 napig működik. Teljes biztonságot nyújt, még akkor is, ha nem tudsz megfelelően fertőtleníteni. Ez az okostelefon higiéniájának tökéletes kiegészítése.

Ütéselnyelő

A SilverProtection+ akár 400%-kal is megerősíti az okostelefon kijelzőjét. Hihetetlen, igaz? Az üvegfólia többrétegű szerkezetét többek között ütésálló alátét alkotja, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Spórolj meg magadnak ebből!

Kényelmes

Röviden és lényegre törően - a SilverProtection+ mindent egyesít. Az üvegfólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan illeszkedik még a legíveltebb kijelzőkre is. Az ujjad úgy siklik rajta, mint az edzett üvegen! Ehhez jön a hab a tortán: a magas színvonalú oleofób réteg, amely megkönnyíti a tisztítást.

Nedves telepítés

A SilverProtection+ forradalmat jelent a telepítésben. Még soha nem volt ilyen könnyű! Az üvegfóliát egy különleges, a kijelző számára 100%-ban biztonságos gél segítségével rögzítheted, amely a készlet részét képezi. Légbuborékok és porrészecskék? Elfelejtheted! A nedves telepítés tökéletes eredményt garantál és nem igényel gyakorlatot.

Önregeneráló

Az üvegfólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önregeneráló bevonatot alkalmaztunk. Ez azt jelenti, hogy az üvegfólia működik és önmaga javítja a használat közben keletkezett kisebb sérüléseket és karcolásokat. A Self-Heal által tovább élvezheted az üvegfólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Védelmet nyújt-e a SilverProtection+ üvegfólia a koronavírussal (SARS-CoV-2) szemben és csökkenti a COVID-19 megbetegedés kockázatát?

Az üvegfólia az ismert vírusok 99%-át elpusztítja. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és egyértelmű választ még nem tudunk adni erre a kérdésre. A kutatások továbbra is folyamatban vannak, amelyek rövid időn belül megoldhatják ezt a kérdést.

Az antimikrobiális technológia folyamatosan működik?

Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonodat. Ne felejtsd el azonban, hogy az antimikrobiális üvegfólia használata nem helyettesíti az okostelefon higiéniájának fenntartására vonatkozó intézkedéseket.

Biztonságos-e az antimikrobiális technológia?

Igen, az üvegfóliák tesztelésen estek át és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos-e a nedves telepítés a telefon számára?

Igen, a géllel történő telepítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Ahogyan minden termék esetében, javasoljuk, hogy alaposan olvasd el az utasításokat a telepítés megkezdése előtt. Az alkalmazott gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem fogod elárasztani az eszközt. A felesleges gélt könnyedén letörölheted a telepítés befejezése után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett