Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037203011 Márka: 1MORE

1MORE Neo TWS fülhallgató (fehér)


Cikkszám: EO007-White | EAN/Vonalkód: 6933037203011 | Márka: 1MORE

1MORE Neo TWS fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Győződjön meg róla, hogy megvan a felszerelés, amely lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön kedvenc játékaiban és dalaiban. A 1MORE Neo fülhallgatók 13 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kiváló minőségű hangzást biztosítanak. Kettős mikrofonok támogatják az ENC zajszűrést, és az alacsony késleltetést biztosan értékelni fogják a játék szerelmesei. A Bluetooth 5.2 felelős a stabil kapcsolatért, és a fülhallgatók működési ideje elérheti a 45 órát a töltőtokkal. Emellett figyelemreméltó az IPX5 vízállóság és az extrém könnyű súly.

Kristálytiszta hangzás
A fülhallgatók 13 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, amelyek új szintre emelik zenei élményét. A 1MORE Neo tökéletes harmóniát garantál a basszus, közép- és magas frekvenciák között, reális hangzást és részletgazdagságot nyújtva. Ennek eredményeként új módon fogja értékelni kedvenc előadói dalait.

Tökéletes megoldás játékosoknak
Az alacsony késleltetésű mód lehetővé teszi, hogy tökéletes hang- és videoszinkronizációt élvezzen, így elérheti álmai elmélyülését izgalmas játékok közben. Továbbá a Neo modell támogatja a Bluetooth 5.2 technológiát, amely alacsony energiafogyasztást és stabil kapcsolatot biztosít. Semmi sem állhat már a győzelem útjába!

Akadálytalan beszélgetések
A 1MORE fejhallgatók két kiváló minőségű mikrofonnal rendelkeznek, amelyek az ENC zajszűrést támogatják. Legyen szó zsúfolt metróról vagy zajos utcáról, szabadon beszélhet telefonon, és a hívó fél mindig hallani fogja Önt.

Hosszú működési idő
A 1MORE NEO fülhallgatók erős akkumulátorral rendelkeznek, amely akár 11 óra használati időt biztosít. A töltőtokkal ezt az időtartamot 45 órára növelheti. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit hallgassa, filmeket nézzen, játékokat játsszon és telefonhívásokat bonyolítson le korlátok nélkül. A fülhallgatók töltése mindössze körülbelül 70 percet vesz igénybe.

Érintésvezérlés
A praktikus érintőpadoknak köszönhetően néhány kattintással megállíthatja vagy folytathatja a lejátszást, beállíthatja a hangerőt, elindíthatja a hangasszisztenst, fogadhat bejövő hívást, befejezheti a hívást és még sok más. Továbbá, az 1MORE MUSIC alkalmazásból személyre szabhatja az egyes beállításokat.

Praktikus megoldások
Használja a 1MORE fejhallgatókat akár kedvezőtlen körülmények között is. A Neo modell IPX5 szintű izzadság- és vízállóságot biztosít, így intenzív edzések vagy esős időjárás alatt is hallgathat zenét. Ezenkívül a tokból való eltávolítás után a fülhallgatók automatikusan csatlakoznak az utoljára párosított eszközhöz. Lehetőség van arra is, hogy csak egyetlen fülhallgatót használjon a választása szerint.

Könnyű, mint a tollpihe
A Neo fülhallgatók ergonomikus kialakításukkal tűnnek ki, és tökéletesen illeszkednek a fülbe anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznának. Az egyes fülhallgatók súlya nem haladja meg a 4,3 grammot, ami tovább növeli a használati kényelmet.

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók x1
- Töltőtok x1
- USB-C töltőkábel x1
- Használati útmutató x1

Gyártó: 1MORE
Modell: EO007
Meghajtók: 13 mm
Zajszűrő funkció: ENC
Fülhallgató akkumulátorkapacitása: 40 mAh
Töltőtok akkumulátorkapacitása: 410 mAh
Működési idő: 11 óra vagy 45 óra (töltőtokkal)
Bemenet: 5V = 0.7A
Fülhallgatók töltési ideje: 70 perc
A tok töltési ideje: 100 perc
Bluetooth verzió: 5.2
Bluetooth hatótávolság: legfeljebb 10 m
Bluetooth kodek: AAC
Bluetooth protokollok: HFP / A2DP / AVRCP
Vízállóság: IPX5
Fülhallgató súlya: 4.3 g
Töltőtok súlya: 31.2 g
Működési hőmérséklet: 0°C és 45°C között
Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett