Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112107374 Márka: Choetech

Choetech MEMS vezeték nélküli TWS Bluetooth 5.3 fülhallgató - lila


Cikkszám: 01.05.10.XX-BH-T23-PU | EAN/Vonalkód: 6932112107374 | Márka: Choetech

Choetech MEMS vezeték nélküli TWS Bluetooth 5.3 fülhallgató - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech MEMS TWS vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth 5.3 technológiával - lila

A könnyű és stílusos Choetech MEMS TWS vezeték nélküli fülhallgatók hihetetlenül tiszta sztereó hangzást nyújtanak, amely életre kelti minden hangot. A kiváló használati kényelem, az automatikus Bluetooth 5.3 kapcsolat és az intelligens érintésvezérlés nemcsak kényelmessé, hanem élvezetessé is teszi a mindennapi használatot. Nem kell aggódnod a gyakori töltés miatt, hiszen a töltőtok segítségével akár 17 órán keresztül élvezheted a zenét. Ez a tökéletes választás azoknak, akik szeretik a jó hangminőséget és a kényelmet.

Műszaki adatok:
- Márka: Choetech
- Modell: Choetech MEMS BH-T23-PU
- A fülhallgató típusa: fülbe helyezhető, TWS
- Bluetooth verzió: 5.3
- Bluetooth hatótáv: akár 10 m
- Hangszóró mérete: 8 mm
- Impedancia: 32 ohm
- Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh
- Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
- Töltési idő: 1,5 óra
- Készenléti idő: kb. 30 óra
- Beszélgetési idő: akár 6,5 óra
- Zene lejátszási idő: akár 8 óra
- Üzemidő töltőtokkal: akár 17 óra
- Töltőport: USB-C
- Anyag: PC, ABS
- Szín: lila

A Choetech MEMS fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Tiszta és erőteljes hangzást biztosítanak. A tiszta és erőteljes hangzás teljes mértékben visszaadja mind a finom magas, mind a mély basszus hangokat.
- Automatikusan csatlakoznak a telefonhoz, amint kiveszed őket a tokból. A Bluetooth 5.3 technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít, csökkentve a késéseket és a jelkimaradásokat.
- A töltőtokkal akár 17 órányi folyamatos zenelejátszást tesznek lehetővé. Ideális megoldás azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, és megbízható fülhallgatót keresnek anélkül, hogy gyakran kellene tölteni.
- Rendkívül kényelmes viseletet garantálnak. A fülhallgató mindössze 4 g súlyú, így szinte észrevétlen viselés közben. Az ovális forma tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz, csökkentve a kellemetlen érzést.
- Az érintésvezérlés révén könnyen kezelhetők a funkciók. Egyszerű mozdulatokkal válthatsz dalokat, állíthatod a hangerőt, és fogadhatsz, illetve befejezheted a hívásokat.

Tiszta és erőteljes hangzás fejlett technológiával Élvezd a hihetetlen hangminőséget a Choetech MEMS TWS vezeték nélküli fülhallgatókkal, amelyek lehetővé teszik a hang rendkívüli tisztasággal történő visszaadását, mind a magas, mind a mély basszus hangok esetében. A hangok tiszták és élesek, így minden dal olyannak hangzik, mint még soha. A fülhallgatók beépített 8 mm-es membránnal rendelkeznek.

Gyors és stabil kapcsolat A Choetech MEMS fülhallgatókban a Bluetooth 5.3 garantálja a zökkenőmentes és stabil kapcsolatot. Csak vedd ki a fülhallgatót a tokból, és automatikusan csatlakoznak az eszközödhöz. Nem kell többé időt vesztegetned a kézi párosításra – bárhol, bármikor zavartalanul élvezheted a zenét.

Hosszú lejátszási idő A Choetech MEMS fülhallgatókkal elfelejtheted a gyakori töltést. A töltőtoknak köszönhetően, amely akár 17 órás lejátszást biztosít, a zene egész nap veled marad. Ezek a fülhallgatók lépést tartanak veled – akár utazol, edzel vagy dolgozol.

Egész nap kényelmes viselet A könnyű és ergonomikus Choetech MEMS fülhallgatók mindössze 4 g súlyúak, így szinte észrevétlenek a fülben. Az ovális forma tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz, biztosítva a kényelmes viseletet még hosszú órákon keresztül is.

Egyszerű érintésvezérlés A zenelejátszás és a hívások kezelése a Choetech MEMS vezeték nélküli fülhallgatókban rendkívül egyszerű. Az intelligens érintésvezérlés lehetővé teszi a dalok váltását, a hívások fogadását és befejezését, valamint a hangerő beállítását egyetlen ujjmozdulattal. Ez a megoldás megkönnyíti az eszköz használatát anélkül, hogy a telefonhoz kellene nyúlni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett