Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946639812314 Márka: Zeblaze

Zeblaze Stratos 2 Okosóra (fekete)


Cikkszám: Stratos 2 Black | EAN/Vonalkód: 6946639812314 | Márka: Zeblaze

Zeblaze Stratos 2 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Zeblaze Stratos 2 okosóra forradalmasítja a mindennapjaidat. 1,3 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, 360x360 pixeles felbontással, Always On Display funkcióval és testreszabható számlappal. A teljes feltöltéssel akár 25 napos használati időt biztosít, és 5 ATM vízállósága megbízhatóságot nyújt minden helyzetben. Beépített GPS-szel rendelkezik, amely kompatibilis különféle navigációs rendszerekkel, így ideális aktív egyének számára. Emellett 24 órás egészségügyi monitorozást kínál, beleértve a SpO2 szintmérést, a pulzusszám figyelését, alvásanalízist és a stressz szintjének értékelését. Egy dedikált alkalmazás pedig hozzáférést biztosít számos praktikus funkcióhoz.

Kiváló minőségű kijelző
A Zeblaze Stratos 2 okosóra tervezésekor a szabadtéri rajongók igényeit helyeztük előtérbe. Az 1.3 hüvelykes AMOLED kijelző 360x360 pixeles felbontással és 326 PPI sűrűséggel kiváló képminőséget és olvashatóságot biztosít különféle fényviszonyok között. Az óra átgondolt kialakítása és az 85,2%-os kijelző-test arány maximalizálja a kijelző területét kompakt méretek megtartása mellett, tökéletes aktív szabadtéri életmódhoz. Továbbá a készülék Always On Display funkcióval rendelkezik, és testreszabhatod a számlapot az aktuális hangulatodnak megfelelően, több mint 100 lehetőség közül választhatsz, beleértve a saját fotó feltöltési lehetőséget!

Integrált GPS modul
Megbízható társat keresel az extrém kalandokhoz? A Stratos 2 fejlett GPS modullal van felszerelve, amely kompatibilis a GPS, GLONASS, Galileo és Beidou rendszerekkel, garantálva a kivételes pontosságú helymeghatározást bárhol. A 4 különböző módban történő precíz navigáció lehetővé teszi a részletes útvonaltervezést és a cél elérését. Legyen szó csúcsok meghódításáról vagy a városi dzsungelben való navigálásról, a Zeblaze okosóra kivételes pontossággal vezet!

Edzéstámogatás
Szeretnéd biztosítani, hogy minden edzés közelebb visz céljaid eléréséhez? A Zeblaze okosóra figyelemmel kíséri edzésterved hatékonyságát, automatikusan alkalmazkodva a gyakorlatok intenzitásához a termelékenység maximalizálása és a túledzés elkerülése érdekében. Emellett különféle beltéri és szabadtéri tevékenységek nyomon követési funkcióit kínálja, beleértve a futást, kerékpározást, úszást, mászást, jógát, erőedzést és még sok mást, lehetővé téve a személyes preferenciákhoz és célokhoz igazított edzéseket. Továbbá a készülék számlálja a megtett lépések számát és az elégetett kalóriákat. A Stratos 2 egy olyan partner, amely inspirál a mozgásra és az optimális eredmények elérésére.

Egészségvédelmeződ
A fejlett biometrikus szenzorok és a pulzusmérő segítségével a Zeblaze okosóra pontosan figyeli egészségedet, beleértve a tevékenység és pihenés közbeni pulzusszámot, melyeket heti grafikonon rögzít. Emellett méri a vér oxigénszintjét (SpO2), jelezve a vérben lévő oxigén szintet. A Stratos 2 modell átfogó alvásanalízist is kínál, figyelve az alvási ciklusokat a nap folyamán. A készülék részletes jelentést nyújt a mélyalvás, a könnyű alvás és a REM alvás szakaszairól, segítve az éjszakai pihenés minőségének javításában.

Akár 25 napos használati idő
A Stratos 2 hatékony 300 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú távú teljesítményt biztosít. A napi használat során akár 15 napig is megbízhatóan működik. Intenzív használat mellett az akkumulátor 10 napig tart. Folyamatos GPS használat esetén a készülék akár 40 órát is kibír. Azok számára, akik a maximális energiatakarékosságot részesítik előnyben, az energiatakarékos üzemmód használati ideje lenyűgöző 25 napra kiterjed. Az okosóra töltése az mellékelt mágneses töltőbázissal kb. 1,5 órát vesz igénybe.

Vízálló kialakítás
A Zeblaze Stratos 2 egy okosóra, amely minden kihívásra kész, beleértve a vízalatti kalandokat is. 5 ATM vízállósági besorolással rendelkezik, amely megbízható védelmet nyújt akár 50 méter mélységig a víz alatt. Így úszás közben is viselheted anélkül, hogy aggódnod kellene a pozitívumok miatt.

Maradj irányítás alatt
Tovább növeld napi kényelmedet a Zeblaze okosórával! A Stratos 2 modell lehetővé teszi, hogy megnézd az aktuális időjárás-előrejelzést, szinkronizáld a naptárad a telefonoddal, értesítéseket kapj az új üzenetekről és még sok más. Legyen szó értekezletre, utazásra vagy edzésre, az órával naprakész maradhatsz anélkül, hogy ki kellene venned a telefont a zsebedből.

Dedikált alkalmazás
Használd ki a Zeblaze Stratos 2 teljes potenciálját az InfoWear alkalmazással. Az InfoWear alkalmazás részletes elemzést nyújt különböző forrásokból származó adatokról, hozzáférést biztosítva egészségi és fizikai aktivitási jelentésekhez, valamint az okoseszközök kezeléséhez. Az alkalmazás elérhető Android 4.4 vagy iOS 8.2 és újabb felhasználók számára.

A csomag tartalma:

- Zeblaze Stratos 2 Okosóra
- Mágneses Töltőbázis
- Felhasználói Kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett