Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112104991 Márka: Choetech

Choetech WT001 okosóra hívásfogadási funkcióval és IP67 védelemmel - fekete


Cikkszám: WT001 | EAN/Vonalkód: 6932112104991 | Márka: Choetech

Choetech WT001 okosóra hívásfogadási funkcióval és IP67 védelemmel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech WT001 okosóra hívásfogadási funkcióval és IP67 védelemmel - fekete Az élet nap mint nap egyre gyorsabbá válik, és a Choetech WT001 okosóra lépést tart az Ön igényeivel. Ezzel a multifunkciós órával több mint 50 különböző edzést követhet, egészségét monitorozhatja, és hívásokat válaszolhat anélkül, hogy ki kellene vennie a telefonját a zsebéből. Nagyméretű, nagy felbontású érintőképernyővel felszerelve egyedi élményt nyújt - például a saját fotóját helyezheti az óralapra. Az IP67 vízállóság teszi tökéletes társsá még az intenzív edzések során is. Mindez az intelligens chipnek és a Bluetooth 5.0 technológiának köszönhetően.

Műszaki adatok:
- Márka: Choetech
- Modell: Choetech WT001
- Bluetooth verzió: Bluetooth Low Energy 5.0
- Akkumulátor kapacitása: 300 mAh
- Tápegység: 5V
- Védettségi szint: IP67
- Képernyő mérete: 1,91"
- Képernyő felbontása: 320 x 385 pixel
- További funkciók:
- Működési hőmérséklet: -5 °C-tól 45 °C-ig
- Vezeték nélküli töltés
- IPS kijelző
- Működési idő: kb. 7 nap
- Anyag: Műanyag
- Szín: Fekete

A Choetech WT001 okosóra legfontosabb előnyei:
- Egészségfigyelés: A felhasználó egészségének monitorozása pulzus, vérnyomás, oxigénszint és menstruációs ciklus követésével. Az egészségügyi funkciók értékes információkat nyújtanak, például a jobb alvásminőség eléréséhez.
- Kiváló képminőség: Nagy érintőképernyő 320 x 385 pixel felbontással. Az 1,91 hüvelykes képernyő érintésérzékeny és lehetővé teszi az óralap testreszabását.
- Sporttevékenységek követése: Több mint 50 különböző edzést követ, automatikusan felismerve a népszerű sportágakat. A sportmód lehetővé teszi a választott edzések követését, beleértve a futást és az úszást is.
- Vízállóság: IP67 szabvány szerinti vízállóság, amely bármilyen időjárási körülmények között ideálissá teszi. A vízállóság lehetővé teszi az intenzív edzések alatti használatot.
- Gyors töltés: A mágneses töltés gyors visszatérést biztosít a használatba rövid idő alatt.

A legmagasabb szintű egészségfigyelés A Choetech WT001 okosóra nemcsak stílusos kiegészítő, hanem egy fejlett egészségfigyelő eszköz is. A pulzus, vérnyomás és vér oxigénszint követésével teljes képet kap egészségi állapotáról. Továbbá a menstruációs ciklus követése még nagyobb kontrollt biztosít a nők számára egészségük fölött. Az óra alvásanalízist is kínál, amely segít javítani alvásminőségét. Ezek a funkciók értékes információkat nyújtanak, amelyek támogatják az Ön egészségét és jólétét.

Egy képernyő, amely lenyűgöz A Choetech WT001 okosóra 1,91 hüvelykes nagyméretű érintőképernyője nyugtatja a szemet. A 320 x 385 pixel magas felbontásnak köszönhetően minden részlet tiszta és színes. A képernyő a legkisebb érintésre is reagál, ami intuitív és kellemes használatot biztosít. Az óralap testreszabásának lehetősége lehetővé teszi, hogy az órát stílusának és hangulatának megfelelően alakítsa.

Sportteljesítmény egy karnyújtásnyira A Choetech WT001 okosóra tökéletes társ minden sportrajongó számára. A népszerű sportágakat automatikusan felismerő sportmódoknak köszönhetően anélkül követheti előrehaladását, hogy extra erőfeszítést igényelne. Az óra több mint 50 különböző edzést támogat, a futástól a jógáig, teljes rugalmasságot biztosítva edzéstervei megtervezéséhez. Az eredmények részletes elemzései segítenek jobban megérteni fizikális aktivitását és egyre jobb eredményeket elérni.

Vízálló minden időjárási körülményre Nem kell aggódnia az időjárás miatt, vagy az edzés intenzitása miatt, ha a Choetech WT001 okosórát viseli. Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően az óra víz- és porálló, így bármilyen körülmények között ideális a használatra. Legyen szó akár esőben való futásról vagy medencében való úszásról, az okosórája hibátlanul fog működni.

Töltés, amely nem lassít le A mágneses töltésnek köszönhetően a Choetech WT001 okosóra mindig készen áll az akcióra. A gyors töltés rövid időn belül lehetővé teszi az óra teljes feltöltését, ami kevesebb megszakítást jelent a használat során. Egész nap számíthat az órájára, még a legforgalmasabb napokon is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett