Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946639812833 Márka: Zeblaze

Zeblaze GTR 3 Pro Okosóra (Arany)


Cikkszám: GTR 3 Pro Gold | EAN/Vonalkód: 6946639812833 | Márka: Zeblaze

Zeblaze GTR 3 Pro Okosóra (Arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Zeblaze GTR 3 Pro ötvözi a művészetet és a fejlett technológiát egy okosórában. A kézzel polírozott rozsdamentes acél elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a vékony vonal és a szilikon szíj eleganciát és kényelmet biztosít a mindennapi viselethez. A 326 PPI felbontású, akár 1,000 nit fényerejű kijelző, amelyet Corning® Gorilla® Glass védi az Always-On Display (AOD) funkcióval, garantálja a tisztaságot és olvashatóságot minden körülmények között.

Egészségfigyelés egy érintésre
A Zeblaze GTR 3 Pro a személyes asszisztensed. Az olyan funkciók, mint a vér oxigénszintjének figyelése és a folyamatos pulzusmérés, lehetővé teszik, hogy nyomon kövesd az egészségügyi állapotod kulcsfontosságú mutatóit. Légzőgyakorlatok, több mint 100 sportmód és átfogó aktivitásmérés motivál, hogy fitt és egészséges maradj, míg edzésed eredményei segítenek nyomon követni a fejlődésed és módosítani a céljaidat.

Kényelmes kommunikáció
A csuklóról indítható hívásokkal és értesítések fogadásával a Zeblaze GTR 3 Pro biztosítja, hogy soha ne maradj le egy fontos üzenetről vagy hívásról. Az eszköz támogatja az offline hangalapú asszisztenst is, így könnyen menedzselheted az óra funkcióit telefon nélkül.

Jó éjszakai alvás
Az alvásfigyelő funkció segít abban, hogy jobban kezelhesd az alvási ciklusaid a jobb minőségű pihenés érdekében. Megtudhatod, mennyi időt töltesz mély és felületes alvási fázisokban, és kijavíthatod a rossz szokásaidat. A GTR 3 emellett ébresztőóra funkcióval is rendelkezik, hogy ne maradj le az ébresztésről.

Stílusodra szabva
Az óra több mint 300 számlapot kínál, amelyeket a preferenciáid szerint testre szabhatod, így minden nap a hangulatodhoz igazíthatod az óra megjelenését. Ezenkívül egy erős akkumulátorral van felszerelve, amely akár 14 napig is bírja energiatakarékos módban. Nem kell aggódnod az állandó töltés miatt.

Megbízhatóság minden körülmények között
Az IP68 szabványnak megfelelő víz- és porállóság azt jelenti, hogy a Zeblaze GTR 3 Pro minden kalandod kísérője lehet. Akár sportolsz, akár esőben vagy, ez az okosóra készen áll a mindennapi élet kihívásaira.

Tartozékok:
- Okosóra
- Folyékony szilikon szíj
- Mágneses töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Általános információk:

Gyártó: Zeblaze Modell: GTR 3 Pro Szín: Arany

Kijelző:

Típus: AMOLED Méret: 1,43'' Always-on Display támogatás: Igen Képernyőfelbontás: 466 x 466 pixel, 326 PPI

Érzékelők:

Egészségügyi: Új OHR fúziós biometrikus szenzor Mozgás: 3-tengelyes gyorsulásmérő és 3-tengelyes giroszkóp

Bluetooth:

Bluetooth verzió: 5.2

Akkumulátor:

Akkumulátor kapacitás: 260 mAh Akkumulátor típus: lítium-polimer Működési idő: Energimegtakarító mód: akár 14 nap; Napi használat: akár 7 nap; Intenzív használat: akár 5 nap; Folyamatos hanghívások: akár 365 perc Töltési idő: Körülbelül 1,5 óra

Alkalmazás:

Alkalmazás neve: FitCloudPro Kompatibilitás: Android 5.0 vagy iOS 10.0 és újabb

Nyelvek:

Rendszer: Angol, Portugál, Német, Spanyol, Francia, Orosz, Olasz, Lengyel, Török, Japán, Vietnámi, Arab, Perzsa, Egyszerűsített kínai Támogatott nyelvek a FitCloudPro alkalmazásban: Angol, Portugál, Német, Spanyol, Francia, Orosz, Olasz, Lengyel, Török, Japán, Koreai, Arab, Héber, Thai, Horvát, Cseh, Indonéz, Maláj, Görög, Román, Egyszerűsített kínai Push értesítések: Angol, Portugál, Német, Spanyol, Francia, Orosz, Olasz, Lengyel, Török, Japán, Koreai, Arab, Héber, Thai, Horvát, Cseh, Indonéz, Maláj, Görög, Román, Egyszerűsített kínai

Funkciók:

Óra: Idő/dátum, automatikus nyári időszámítás beállítás, stopper, időzítő, ébresztés. Egészségfigyelés: Folyamatos csuklós pulzusszám-mérés (percenként), napi nyugalmi pulzusszám, SpO2 vér oxigénszint mérése, légzőgyakorlatok, nők egészsége, alvási pontszámok és betekintések, kalóriaégetés nyomon követése Okos funkciók: Értesítések (hívások, SMS, Gmail és okostelefon alkalmazások), időjárás, zenelejátszó és okostelefon kamera vezérlése, Find My Phone funkció, Find My Watch funkció, Ne zavarjanak mód, mozgási emlékeztetők, vízivás emlékeztetők, naptár, számológép, névjegykártya, alkalmazásletöltések Aktivitás nyomon követés: Aktivitásnapló, lépésszámláló, állás, mozgássáv (az eszközön a tétlenség után jelenik meg; sétálj néhány percet a visszaállításhoz), napi cél (aktivitási szint alapján), elégetett kalóriák, valós idejű tempó és távolság

Ház anyaga:

Keretház anyaga: Kézzel polírozott 316L rozsdamentes acél keret. Tok anyaga: Fúrt karbon Gomb anyaga: Rozsdamentes acél Csat anyaga: Rozsdamentes acél

Szíj:

Szíj anyaga: Szilikon Szíj szélessége: 22 mm Kompatibilis csuklókörméret: 130-235 mm Számlap méretei: 45 x 45 x 10,7 mm Súly: 46,5 g szíjjal, 27,5 g szíj nélkül.

Tartósság:

Vízállóság: 3 ATM (30M) és IP69K Üzemi hőmérséklet: -40° és 55°C között A -40°C alatti hőmérséklet befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát és az okosóra teljesítményét).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett