Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408636 Márka: QCY

QCY Watch GT okosóra (fekete)


Cikkszám: GT black | EAN/Vonalkód: 6957141408636 | Márka: QCY

QCY Watch GT okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY Watch GT okosóra (fekete)
Egy funkcionális okosórát keresel, amely kiválóan teljesít a mindennapi életedben? Válaszd a QCY márka Watch GT modelljét! Az eszköz támogatja a Bluetooth telefonhívásokat és több mint 100 sportmódot kínál. Képes továbbá monitorozni a szívritmust, az alvást, és még sok minden mást. Kör alakú Retina AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelynek fényereje eléri az 1000 nitet, és egy töltéssel akár 10 napig is bírja. Emellett elegáns és tartós kialakítással, valamint IPX8 vízállósággal is büszkélkedhet.

1.43" AMOLED kijelző Always-on Display funkcióval Élvezd az okosóra kényelmes működését és a fantasztikus képminőséget. A Watch GT modell egy kiváló minőségű AMOLED kijelzőt kínál, 466x466p felbontással és 60 Hz frissítési gyakorisággal. Emellett a fényereje eléri az 1000 nitet, így még nagyon világos fényben is tökéletesen látható lesz - nem lesz gondod az információk elolvasásával! Az okosóra támogatja az Always-on Display funkciót, és több száz egyedi képernyő mintából választhatsz. Egyedi számlapok is elérhetőek, így még inkább a saját ízlésedhez igazíthatod az eszközt!

Minden részletében kidolgozott Tartós anyagokat, például alumíniumötvözetet és cinkötvözetet használtak az okosóra gyártásához. Ez nemcsak nagyon tartóssá teszi az eszközt, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz neki - rendkívül stílusos kiegészítő lesz a csuklódon. Az óra IPX8 vízálló is, így intenzív edzések és esős séták során is veled lehet - nem kell aggódnod a károk miatt!

Sok hasznos funkció Az okosóra támogatja a Bluetooth telefonhívásokat, így bármikor fogadhatod a telefont anélkül, hogy elővennéd a mobilodat. Ideális opció edzésekhez és még sok máshoz! Az óra lehetővé teszi a hozzá párosított zenelejátszó távoli vezérlését is. Ha további funkciókra vágysz, próbáld ki a dedikált QCY alkalmazást, amely számos érdekes funkciót kínál, például a telefon helyének meghatározását, ébresztőórát, időjárást, stressz szintjének ellenőrzését és még sok mást.

Vigyázz az egészségedre A QCY Watch GT okosórával jobban megismerheted a tested és gondoskodhatsz az egészségedről. Az óra 24/7 méri a szívritmust, és alvásmonitorozást, valamint SpO2 mérést is kínál. Emellett menstruációs naptárként is működik. Figyeld az egészséged és reagálj gyorsan a riasztó tünetekre!

Személyi edződ Szeretnél aktív életmódot folytatni? A QCY okosóra segíteni fog a haladásod követésében! Az eszköz méri a megtett távolságokat, lépéseket számlál és kalóriát számol, így azonnal tudni fogod, hogy elérted-e a céljaidat. Több mint 100 sportmódhoz is hozzáférést kínál. Futópad, séta vagy futás? Biztosan megtalálod a számodra tökéletes sportágat!

Hatékony akkumulátor Felejtsd el a gyakori okosóra töltés szükségességét - a QCY Watch GT modell hosszú ideig szolgál majd! Az eszköz hatékony akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy körülbelül 4 napig működjön normál napi használat mellett, vagy akár 10 napig alapszintű módban. Az óra töltéséhez használd a mellékelt mágneses kábelt.

A dobozban - Okosóra - Töltőkábel (USB-A mágneses csatlakozóval) - Felhasználói kézikönyv

Márka QCY
Név QCY Watch GT
Méretek 46.18 x 10.5 mm
Szíj szélessége 22 mm
Súly Körülbelül 53.9 g
Kijelző AMOLED 1.43"
Felbontás 466x466p
Akkumulátor kapacitás 280 mAh
Akkumulátor élettartama Akár 10 nap alapszintű módban / Akár 4 nap normál napi használat esetén
Töltési módszer Mágneses kábel
Szenzorok Szívritmus szenzor, Gravitációs szenzor
Vízállósági szint IPX8
Alkalmazás QCY
Kompatibilis rendszerek Android 6.1 és újabb, iOS 12.0 és újabb
Támogatott nyelvek Angol, Egyszerűsített kínai, Japán, Koreai, Orosz, Török, Lengyel, Arab, Portugál, Spanyol, Német, Francia, Olasz, Indonéz, Holland, Cseh, Hagyományos kínai, Héber, Perzsa, Görög, Maláj

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett