Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946639813137 Márka: Zeblaze

Zeblaze Beyond 3 Pro Okosóra (Champagne)


Cikkszám: Beyond 3 Pro Champag | EAN/Vonalkód: 6946639813137 | Márka: Zeblaze

Zeblaze Beyond 3 Pro Okosóra (Champagne)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Zeblaze Beyond 3 Pro okosóra új szintre emeli az eszközöddel való interakciót. Fogadj valós idejű értesítéseket üzenetekről, hívásokról és tevékenységekről közvetlenül a csuklódról! Használd ki a GPS, több mint 100 sport üzemmód, és a különféle egészségfunkciók előnyeit. A Zeblaze Beyond 3 Pro a személyes asszisztensed, amely mindig veled lépést tart - bármikor, a nap bármely szakaszában.

Precíz GPS nyomkövetés a kalandvágyók számára. A beépített GPS-szel, amely négy különböző műholdrendszert (GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU) támogat, a Zeblaze Beyond 3 Pro megbízható és pontos navigációt biztosít. Az útvonalak importálási lehetőségével a Zeblaze Fit alkalmazásból mindig a helyes úton maradhatsz a szabadtéri kalandok során.

AMOLED kijelző lenyűgöző fényerővel. A nagy, 2.15 hüvelykes AMOLED kijelző biztosítja a szükséges képélességet. 415x505p felbontással és akár 1,000 nites fényerővel minden részlet látható még erős napsütésben is. Több mint 100 óralap és Always-on Display lehetőséggel testre szabhatod okosórád megjelenését az ízlésed szerint.

Több mint 100 sport üzemmód. Több mint 100 sport üzemmóddal a Zeblaze Beyond 3 Pro készen áll bármilyen kihívásra. Kültéri futás, súlyzós edzés és jóga! Az okosóra számos tevékenységet okosan felismer, lehetővé téve, hogy a tréningre összpontosíts, ahelyett, hogy manuálisan módosítanod kellene a beállításokat. Ráadásul olyan paramétereket is figyel, mint a pulzus, az elégetett kalóriák és a lépés száma.

24 órás egészségmonitorozás. Gondoskodj az egészségedről napi 24 órában! Az okosóra monitorozza a vér oxigénszintjét, a stressz szintjét, valamint a pulzusodat a nap 24 órájában, így azonnal reagálhatsz az aggasztó tünetekre. A Zeblaze Beyond 3 Pro szintén monitorozza az alvásminőségedet, elemezve a különböző fázisokat, beleértve a REM alvást, hogy jobban megértsd szokásaidat és jólétedet. Emellett az óra menstruációs naptárt is kínál, hogy naprakész legyél a menstruációs ciklusoddal kapcsolatban.

A te személyes asszisztensed. Kezeld a hívásaidat, üzeneteidet és értesítéseidet közvetlenül a csuklódról! A Zeblaze Beyond 3 Pro támogatja a Bluetooth hívásokat - befejezheted a hívásokat, tárcsázhatsz számokat vagy ellenőrizheted a legutóbbi hívási előzményeidet. Az alkalmazások, mint például a Gmail vagy SMS értesítései szintén elérhetők, így edzés közben sem maradsz le fontos információkról.

Mindig kész az akcióra. Az erős 300 mAh akkumulátorával a Zeblaze Beyond 3 Pro akár 25 napig is bírja energiatakarékos üzemmódban, 14 napig tipikus használat mellett, és 76 órán át folyamatos GPS használat esetén. Legyen szó hosszú edzésről vagy élénk sétáról, ez az okosóra mindig lépést fog tartani veled.

Funkciók, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. A Zeblaze Beyond 3 Pro több mint egy okosóra - a mindennapjaid elengedhetetlen társa. Ellenőrizd a következő napok időjárás-előrejelzését, állíts be ébresztőket és emlékeztetőket, hogy soha ne maradj le fontos pillanatokról, és kezeld a zenéidet, valamint irányítsd a telefonod kameráját közvetlenül a csuklódról anélkül, hogy elérnéd az okostelefonod. Az olyan funkciók, mint a légzőgyakorlatok, segítenek visszanyerni a nyugalmadat, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az okosóra azt is emlékeztet, hogy rendszeresen hidratálj és moss kezet. És ha a telefonod valahol elkeveredett, a "find my phone" funkció könnyen segít megtalálni!

A csomag tartalma:
-Okosóra
-Szilikon szíj
-Mágneses töltőkábel
-Felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett