Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436983292 Márka: Colmi

Colmi C61 Okosóra (fekete)


Cikkszám: C61 Black | EAN/Vonalkód: 6972436983292 | Márka: Colmi

Colmi C61 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szeretnél odafigyelni az egészségedre? Vagy egy sokoldalú okosórát keresel, amely tökéletes a mindennapi használatra? A Colmi C61 modell igazi telitalálat lesz számodra! Az eszköz több mint 100 különböző sportmódot kínál, és képes monitorozni az alvást, a pulzusszámot és a vér oxigénszintjét. A kényelmes használatot egy nagy, 1,9"-os érintőképernyő biztosítja. Az okosóra lehetővé teszi továbbá a telefonhívásokat és IP67 vízálló.

Nagy IPS HD kijelző
Élvezd az okosóra kényelmes használatát. A Colmi C61 egy nagy, 1,9"-os kijelzővel rendelkezik, amely tartós 3D üvegből készült, és fényes, tiszta képet nyújt szinte bármilyen körülmények között. Ezenkívül az eszköz keskeny kerettel (0,8 mm) és lenyűgöző, körülbelül 95%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik. Az is a kedved szerint alakíthatod az okosóra megjelenését a több mint 150 elérhető számlap design közül választva vagy saját fotót feltöltve.

Megbízható teljesítmény - hosszú üzemidő
A fejlett RTL8762D chip felelős az okosóra hatékony és stabil működéséért. Továbbá a C61 Bluetooth 5.1-et használ, amely gyors, megbízható adatátvitelt és alacsony energiafogyasztást biztosít. Az eszköz nagy memóriája is figyelemre méltó, amely könnyedén tárol ötféle felhasználói felületet és akár 28 számlap design-t. Az óra további előnye a hosszú üzemidő, amely normál használat mellett akár 7 nap, készenléti módban pedig 15 nap.

Maradj kapcsolatban
A Colmi segítségével nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valamiről. A C61 okosóra azonnal értesít a bejövő üzenetekről és értesítésekről. Az olvasáshoz csak emeld fel a csuklódat! Az eszköz lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is - beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik. Segítségével könnyedén válaszolhatsz bejövő hívásra, lerakhatod vagy visszahívhatod a névsorban tárolt számot.

Edz hatékonyan
Az okosóra segít a következő edzések megtervezésében is. A C61 számolja a lépéseket és az elégetett kalóriákat, méri a megtett távolságot és a pulzust edzés közben. Több mint 100 sportmód is rendelkezésedre áll. Kerékpározás, kosárlabda, futás, tollaslabda? Válaszd ki kedvenc sportodat vagy próbálj ki valami újat! A Colmi segítségével kényelmesen nyomon követheted előrehaladásodat és célokat tűzhetsz ki.

Gondoskodj egészségedről
Tartsd kézben az egészségedet és tudd meg azonnal, ha valami aggasztó tünet jelentkezik. Így időben reagálhatsz rá! A C61 okosóra képes megmérni a pulzusodat akár egész nap, és az alvást is monitorozza. Segítségével jobban megértheted biológiai órádat, megszabadulhatsz a rossz szokásoktól, és végre elegendő alvást kaphatsz! Az eszköz lehetővé teszi a vér oxigénszintjének monitorozását is.

Tökéletes a mindennapi használatra
A Colmi C61 okosóra nem csak funkcionális, de rendkívül könnyű és kényelmes is. Egész nap viselheted a csuklódon anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna! Az eszköz IP67 vízálló is. Nem szükséges levenned, amikor mosogatsz, edzel vagy elindulsz az esőben - nem fél a vízcseppektől, izzadságtól vagy véletlen fröccsenéstől! Az okosóra emellett rendkívül stílusos megjelenésű - sok felhasználónak biztosan tetszeni fog.

Okos asszisztens a csuklódon
A Colmi C61-gyel minden, amire szükséged van, egy karnyújtásnyira van. Az okosóra lehetővé teszi, hogy kényelmesen használhasd egy intelligens hangasszisztens segítségét. Ez azt jelenti, hogy néhány szóval például felhívhatod egy barátodat, ellenőrizheted az aktuális időjárás előrejelzést, lejátszhatod kedvenc lejátszási listádat vagy megtudhatod, hogy hány óra van. A lehetőségek szinte végtelenek!

Márka: Colmi

Modell: C61

Szín: Fekete

Kijelző: 1,9″ IPS

Bluetooth: 5.1

Képernyő felbontás: 240x280

Akkumulátor kapacitás: 230mAh

Üzemidő: Normál használat: kb. 7 nap; készenléti mód: kb. 15 nap

CPU: RTL8762D

Vízhatlanság: IP67

Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, iOS 9.0 és újabb

Támogatott nyelvek: Kínai, hagyományos kínai, angol, német, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, arab, holland, olasz, cseh, görög, héber, maláj, perzsa, lengyel, thai, vietnami, finn, török, horvát, ukrán

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett