Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116708085 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó műszerfalra / szélvédőre - fekete


Cikkszám: JR-ZS406_W | EAN/Vonalkód: 6956116708085 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó műszerfalra / szélvédőre - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó műszerfalra / szélvédőre - fekete Kényelem és biztonság kéznél. A Joyroom JR-ZS406 mágneses autós telefontartó a műszerfalra vagy az ablakra tökéletes megoldás minden sofőr számára. Az erős N52 mágneseknek köszönhetően telefonja minden úton stabil marad. A tartó 60-87 mm széles telefonokhoz illeszkedik, beleértve az iPhone 12 / 13 / 14 / 15 sorozatot is. A 360°-os forgathatóság lehetővé teszi a látószög tökéletes beállítását, és az egyszerű egykezes működtetés könnyűvé teszi a tartó használatát.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS406_V
- Tartó típusa: mágneses
- Telepítési hely: műszerfal, ablak
- A készlet tartalmaz: fémgyűrű telefonokhoz MagSafe nélkül
- Anyaga: ABS
- Színe: fekete

A Joyroom JR-ZS406 autós tartó legfontosabb előnyei:
- Növeli a vezetés biztonságát. A műszerfalra vagy az ablakra rögzíthető tartó lehetővé teszi, hogy mindig szem előtt legyen a telefonja.
- Erős tartást biztosít. 20 N52 mágnessel van felszerelve, amelyek stabilan tartják a telefont.
- Igazodik az igényeihez. A 360°-os forgathatóság lehetővé teszi a telefon tökéletes pozicionálását.
- Megkönnyíti a telefon használatát. Az egyszerű, egykezes működtetés lehetővé teszi a telefon gyors fel- és leszerelését.
- Sokféle eszközzel kompatibilis. 60-87 mm széles telefonokkal kompatibilis, beleértve az iPhone 12 / 13 / 14 / 15 sorozatot és a MagSafe tokokat is.

Tökéletes láthatóság a műszerfalon vagy a szélvédőn
A Joyroom JR-ZS406 tartó, amely a műszerfalra vagy az ablakra van rögzítve, nagyszerű megoldás azok számára, akik mindig szem előtt szeretnék tartani telefonjukat. A telefon elhelyezése a műszerfal közepén vagy a szélvédőn kiváló képernyő láthatóságot biztosít, ami rendkívül hasznos a navigáció használata közben.

Megbízható rögzítés a 20 N52 magnónak köszönhetően
20 N52 mágnes garantálja a telefon biztonságos és stabil tartását, függetlenül az útviszonyoktól. Ezek a mágnesek kétszer olyan erősek, mint a hagyományosak, melyek rendkívül megbízhatóvá teszik a Joyroom JR-ZS406 tartót.

360°-os forgathatóság - a látószög tökéletes beállítása
A 360°-os forgathatóság lehetővé teszi a telefon bármilyen szögbe helyezését, ami rendkívül kényelmes vezetés közben. Ennek köszönhetően, függetlenül a rögzítési helyzettől, mindig tökéletesen láthatja készülékének képernyőjét.

Könnyű, egykezes működtetés
A Joyroom JR-ZS406 tartót a maximális kényelemre tervezték. Az egykezes működtetés lehetővé teszi a telefon gyors és zökkenőmentes fel- és leszerelését, ami rendkívül hasznos a készülék mindennapi autós használata során.

Univerzális kompatibilitás különböző telefonokkal
A Joyroom JR-ZS406 tartó kompatibilis a 60-87 mm széles telefonokkal, beleértve a legújabb iPhone 12 / 13 / 14 / 15 modelleket is. Kompatibilis a MagSafe tokos telefonokkal és azokkal a készülékekkel is, amelyek fémgyűrűvel rendelkeznek, így rendkívül sokoldalú választás.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett