Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946639813144 Márka: Zeblaze

Zeblaze Beyond 3 Pro (Lava Black) okosóra


Cikkszám: Beyond 3 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6946639813144 | Márka: Zeblaze

Zeblaze Beyond 3 Pro (Lava Black) okosóra


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Zeblaze Beyond 3 Pro okosóra új szintre emeli a készülékeddel való interakciót. Fogadj valós idejű értesítéseket üzenetekről, hívásokról és tevékenységekről, mindezt a csuklódról! Emellett kiaknázhatod a GPS, több mint 100 sportmód és különböző egészségfigyelő funkciók előnyeit. A Zeblaze Beyond 3 Pro a személyes asszisztensed, amely mindig lépést tart veled - bármikor, a nap bármely szakaszában.

Pontos GPS követés kalandvágyóknak
A beépített GPS-szel, amely négy különböző műholdrendszert támogat (GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU), a Zeblaze Beyond 3 Pro megbízható és pontos navigációt biztosít. A Zeblaze Fit alkalmazásból importálható útvonalakkal mindig a helyes úton leszel a szabadtéri kalandok során.

AMOLED kijelző lenyűgöző fényerővel
A nagy, 2,15 hüvelykes AMOLED kijelző biztosítja a szükséges képminőséget. 415x505 pixeles felbontásával és akár 1000 nites fényerejével minden részlet látható még erős napfényben is. Több mint 100 óraszámlappal és mindig aktív kijelzővel testre szabhatod az okosórád megjelenését.

Több mint 100 sportmód
A több mint 100 sportmóddal rendelkező Zeblaze Beyond 3 Pro minden kihívásra készen áll. A szabadban futástól az erősítőképzésig és jógáig! Az okosóra intelligensen felismeri több tevékenységet, így a gyakorlatokra koncentrálhatsz anélkül, hogy manuálisan kellene állítgatnod a beállításokat. Mi több, figyeli a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat és a lépésszámot.

24 órás egészségfigyelés
Gondoskodj az egészségedről éjjel-nappal! Az okosóra nyomon követi a vér oxigénszintjét, a stressz szintet, valamint a pulzusszámot éjjel-nappal, hogy valós időben reagálhass a riasztó tünetekre. A Zeblaze Beyond 3 Pro emellett figyeli az alvás minőségét, elemezve a különböző fázisokat, beleértve a REM alvást is, hogy jobban beleláss a szokásaidba és jóllétedbe. Emellett egy menstruációs naptárt is kínál, hogy mindig naprakész lehess a menstruációs ciklusoddal kapcsolatban.

A te személyes asszisztensed
Kezeld a hívásokat, üzeneteket és értesítéseket a csuklódról! A Zeblaze Beyond 3 Pro támogatja a Bluetooth hívásokat - befejezheted a hívásokat, tárcsázhatsz számokat, vagy ellenőrizheted a legutóbbi hívástörténetedet. Az olyan alkalmazások értesítései, mint a Gmail vagy az SMS, szintén elérhetőek, így semmilyen fontos információról nem maradsz le, még edzés közben sem.

Mindig kész az akcióra
A 300 mAh kapacitású akkumulátorral a Zeblaze Beyond 3 Pro akár 25 napig is bírja energiatakarékos módban, 14 napig normál használat mellett és 76 óráig folyamatos GPS használat mellett. Legyen szó hosszú edzésről vagy gyors sétáról, ez az okosóra mindig lépést tart veled.

Funkciók, melyek megkönnyítik a mindennapokat
A Zeblaze Beyond 3 Pro több, mint egy okosóra - a nélkülözhetetlen mindennapi társad. Ellenőrizd a napok előtti időjárás-előrejelzést, állíts be ébresztőket és emlékeztetőket, hogy soha ne maradj le fontos pillanatokról, valamint kezeld a zenéidet és irányítsd a telefonod kameráját közvetlenül a csuklódról anélkül, hogy a telefonod után kéne nyúlnod. Az olyan funkciók, mint a légzőgyakorlatok, segítenek megőrizni a nyugalmadat, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az okosóra emellett emlékeztet a hidratálásra és a kézmosásra is rendszeresen. Amikor pedig a telefonod valahová elvész, a "keresd meg a telefonod" funkció könnyen segít megtalálni azt!

A csomag tartalma:
- Okosóra
- Szilikon szíj
- Mágneses töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett