Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984787 Márka: Colmi

Colmi P71 Okosóra (fekete)


Cikkszám: P71 BLACK | EAN/Vonalkód: 6972436984787 | Márka: Colmi

Colmi P71 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi P71 segítségével egész nap figyelemmel kísérheted egészséged és fitnesz állapotod. Az okosóra egy nagy, 1.9"-es kijelzővel rendelkezik, amely kényelmes hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. Az erőteljes akkumulátor akár 7 napos használatot biztosít. Több mint 100 sportmóddal rendelkezik, és segít jobban vigyázni az egészségedre - figyeli a szívritmust, a telítettséget, az alvást és a menstruációs ciklust. Telefonhívások kezdeményezését is lehetővé teszi, és az IP68 védelmi besorolásának köszönhetően nem kell aggódnod a véletlen fröccsenések miatt.

Nagy érintőképernyős kijelző
A Colmi okosóra egy nagy, 1.9 hüvelykes IPS HD érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, amely 240 x 284 pixel felbontást kínál. Ennek eredményeként a kép tiszta és könnyen olvasható, a használata pedig gyerekjáték. De ez még nem minden! A kijelző megjelenését személyre szabhatod több mint 230 elérhető számlap dizájn közül választva.

Több mint 100 sportmód
Szeretnél jobban vigyázni a fizikai állapotodra? Vagy talán szeretnéd javítani a teljesítményedet a kedvenc sportodban? A Colmi okosóra elengedhetetlen társad az edzések során! Több mint 100 sportmódot kínál, így mindenki találhat magának megfelelő tevékenységet. Erősítő edzés, futás, kerékpározás vagy esetleg karate? Válaszd ki a kedvenc tevékenységedet vagy próbálj ki valami újat! Az okosóra figyeli az elégetett kalóriát, a szívritmust, a megtett távolságot, a lépések számát és még sok mást. Érd el sport céljaidat a Colmi-val!

Vigyázz az egészségedre
A Colmi P71 segít szemmel tartani az egészségedet, így időben reagálhatsz az aggasztó tünetekre! Az okosóra 24 órában figyeli a szívritmust, lehetővé teszi a vér oxigén telítettségének nyomon követését, és alvásfigyelési funkciót is kínál. Ez segít jobban megérteni az alvási szokásaidat, és így javíthatod az alvás minőségét. Légzőgyakorlatok és menstruációs naptár is elérhető a menstruációs ciklus nyomon követéséhez.

Maradj kapcsolatban a világgal
Colmi-val nem kell aggódnod, hogy lemaradsz egy fontos üzenetről! Az okosóra, amikor párosítod okostelefonoddal, azonnal értesít minden üzenetről és alkalmazás értesítésről, beleértve a Facebookot, a WhatsAppot és az Instagramot is. Az eszköz hívások kezelését is lehetővé teszi - mindezt a beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően! Sikeresen tudod használni a bejövő hívások fogadására, a hívásnapló egy számának tárcsázására vagy egy szám hozzáadására a kedvencekhez. Nézd meg, milyen egyszerű ez!

További lehetőségek
Ez még nem minden, amit a P71 okosóra kínál! Az eszköz intelligens hangasszisztens segítségét is kínálja, így egy egyszerű hangutasítással ellenőrizheted az időjárást vagy elindíthatod a zenelejátszót. Lehetőséged van távolról vezérelni az okostelefonod kameráját, ellenőrizni az időjárás jelentést, ébresztőket beállítani vagy akár játszani is.

Kényelem érdekében
Az okosóra nagyszerű a mindennapi használathoz. Könnyű kialakításának (39g) köszönhetően egész nap viselheted a csuklódon, anélkül, hogy kényelmetlenséget éreznél. Az IP68 vízállóság azt jelenti, hogy az óra szinte mindig veled lehet. Nem fél a verejtéktől, az esőtől vagy a véletlen fröccsenésektől. Nyugodtan viselheted mosogatáskor, intenzív edzések során a konditeremben vagy akár esős időben sétálva is.

Hosszú üzemidő
Túrára vagy kerékpártúrára indulsz? Vagy futóedzés vár rád? Már nem kell aggódnod, hogy az okosóra feladja, amikor szükséged van rá! A 230 mAh hosszú élettartamú akkumulátor akár 7 napos működést is lehetővé tesz egyetlen feltöltéssel. Készenléti üzemmódban az óra akár 15 napig is bírja! A töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, az ehhez szükséges mágneses kábel pedig a készletben található.

A készlet tartalma:
- okosóra
- mágneses kábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Colmi

Modell: P71

Szín: Fekete

Kijelző: 1.9" IPS HD

Felbontás: 240 x 284p

Chip: RTL8763EWE

Bluetooth verzió: 5.1

Hatótáv: 10 m

Akkumulátor: Lítium-polimer

Akkumulátor kapacitás: 230 mAh

Működési idő: akár 7 nap

Készenléti idő: akár 15 nap

Töltési idő: kb. 2 óra

Védettségi szint: IP68

Sportmódok száma: 100

Súly: 39 g (szíjjal együtt)

Kompatibilitás: Android 5.1 és újabb, iOS 8.0 és újabb

Méretek: 45.5 x 37.9 x 11.2 mm

Szíj hossza: 22 mm

Anyag: ABS PC

Szíj anyaga: Szilikon

Alkalmazás: Pubu Wear

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett