Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6924922224846 Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Smart Gaming Lámpa Panel - Bázis


Cikkszám: YLFWD-0009 | EAN/Vonalkód: 6924922224846 | Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Smart Gaming Lámpa Panel - Bázis


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Yeelight Gaming Smart Cube Light Panel - Bázis
Álmodsz egy gyönyörű világításról a szobádba? Fontos számodra az eredeti megoldás? A Yeelight ezt megadhatja neked! A fény panelek, amelyeket szabadon elhelyezhetsz a dedikált bázison, lehetővé teszik, hogy gyönyörű fényt és atmoszférát hozz létre az aktuális helyzethez illően. Három különböző formában érhetők el – ebben az ajánlatban egy gaming Smart Cube Light Panel található, ami az egésznek csodálatos karaktert ad. FIGYELEM: csak akkor működik, ha a készletben található dedikált bázissal kombinálva használod. A Yeelight-tel együtt megmozgatod a képzeletedet, mert ez több, mint egyszerű világítás!

Tökéletes világítás a játékkörnyezetedhez
Szeretnél egy egyedi gaming atmoszférát létrehozni? A Smart Cube Light Panel ezt lehetővé teszi számodra! Ez egy moduláris világítás, amely sima, lágy fényt bocsát ki. Könnyedén beállíthatod a színeit a hangulatodhoz vagy az éppen zajló játékhoz. Emellett a világítás kezelését egyszerűvé teszi a kockán található vezérlőgomb használata, és a matt felület eleganciát kölcsönöz neki.

Sok lehetőség
A Yeelight panelek szabadjára engedik a képzeletedet, mivel sok különböző fénykompozíciót hozhatsz létre velük. Amikor integrálod őket a Razer Chroma-val és az Overwolf-fal, valós időben igazodnak a képernyőn zajló hangulathoz és tevékenységekhez, így tökéletes hangulatot hoznak létre a játék során. Ezenkívül az ARGB kocka dinamikusan tükrözi a monitor színeit, és a kiemeléseket is megjeleníti a képernyőn kívül. A Yeelight panelekkel kedvenc dalaidat lenyűgöző fényshow-vá alakíthatod, mivel követik a zene ritmusát!

Mozgasd meg a képzeleted
A Yeelight-tel megmozgatod a képzeleted! Szabadon kombinálhatod a paneleket egymással, hogy sokoldalú készleteket hozz létre. Egyetlen bázison akár 6 panelt is elhelyezhetsz, így a világítási játék soha nem ér véget! A Smart Cube Light Matrix képes emojikat, betűket és számos más érdekes elemet megjeleníteni! Ezenkívül könnyedén kialakíthatsz belőle egy órát. A Yeelight-tel több, mint egyszerű fényeket szerezhetsz be – személyre szabhatod a szobádat velük!

Könnyű irányítás
A Yeelight panelek a felhasználói komfortot szem előtt tartva készültek, így bármilyen rendszeren működni fognak - egyaránt alkalmasak Android és iOS rendszerekhez. Továbbá kompatibilisek a Matter-rel. Könnyedén csatlakoztathatod például az Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Yandex Alice vagy Samsung SmartThings alkalmazásokhoz. A Yeelight-tel elfelejtheted a csatlakozási problémákat! Ma kezdve élvezheted a fényt, amely minden okos platformhoz illeszkedik. Ezenkívül a Yeelight Statio PC alkalmazás segít elmerülni a dinamikus, lágy színekben, és lehetővé teszi a legmagasabb szintű szórakozást!

A csomag tartalma:
- Gaming Smart Cube fény panel
- bázis
- használati utasítás

Gyártó: Yeelight

Model: YLFWD-0009

Névleges bemeneti teljesítmény: 100-240V~50/60Hz, 0.17A

Méret: 75 × 75 × 75 mm

Kompatibilis rendszerek: Android 7.0 és iOS 16.2 és újabb verziók

Maximális csatlakoztatható kockák száma: 6

Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 5.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett