Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920680835782 Márka: XO

XO J2 Star Sport okosóra (fekete)


Cikkszám: J2 black | EAN/Vonalkód: 6920680835782 | Márka: XO

XO J2 Star Sport okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az XO Sport J2 Star Okosóra egy okos sportóra stílusos megjelenéssel és számos nélkülözhetetlen funkcióval, mint például a Bluetooth hívások, pulzusmérés, vérnyomásmérés, kalóriaégetés, pihenőidő mérése és még sok más. Továbbá, az okosóra vízivás-figyelmeztető funkcióval, személyre szabható figyelmeztetésekkel, gesztusvezérléssel, közösségi média és üzenetküldő alkalmazások támogatásával is rendelkezik. Az 1,65 hüvelykes, 240 x 284-es IPS felbontású kijelző és a nagyon keskeny kávák biztosítják, hogy minden részlet tisztán látható legyen. Az IP68 védelem azt jelenti, hogy az óra teljesen porálló és ellenálló a fröccsenő víz, az eső és a vízbe merülés ellen is. Az üzemidő 5 és 7 nap között van, a töltési idő pedig mindössze 2 óra, így mindig naprakész információkat kaphatsz egészségedről. Az eszköz cinkötvözetből és edzett üvegből készült, biztosítva tartósságát.

Egészségfigyelés
Az XO Sport J2 Star Okosóra nem csak egy egyszerű óra. Segítségével különböző szinteken figyelheted egészségedet. Pulzusmérés, vérnyomásmérés és elégetett kalóriák mérése csak néhány a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Monitorozhatod az alvásodat, pihenőidődet, megtett távolságodat, és vízivásra emlékeztető figyelmeztetéseket is kaphatsz. Vigyázz az egészségedre az XO J2-vel!

Por- és vízállóság
Az okosóra nem csak stílusos, hanem tartós is. Az IP68 tanúsítványnak köszönhetően teljesen porálló és ellenáll a fröccsenéseknek, esőnek és a vízbe merülésnek is. Ideális társ mind az edzéseken, mind a mindennapi életben. Magas minőségű cinkötvözetből és edzett üvegből készült, kész arra, hogy különböző kihívásokkal szembenézzen. Fantasztikus társ lesz az edzéseken - izzadtságálló és 20 sporthoz kínál professzionális sportelemzést.

Hosszú üzemidő
5-től 7 napig - ennyi az óra folyamatos üzemideje, ami lehetővé teszi, hogy szinte egy héten keresztül nyomon követhesd az egészséged és eredményeid. Készenléti módban, kikapcsolt kijelzővel az óra 30 napig is kibírja. A 240mAh polimer akkumulátor töltési ideje mindössze két óra.

Személyre szabhatóság
Az XO Sport J2 Star Okosóra lehetővé teszi megjelenésének személyre szabását. Választhatsz különböző hagyományos és digitális számlap stílusok közül, hogy az óra ízlésedhez igazodjon. Ráadásul saját fotóidat is feltöltheted telefonodról és beállíthatod őket óralapként, egyedi karaktert adva az órának. Az óra Bluetooth-on keresztül párosítható egy okostelefonnal, hozzáférést biztosítva a kontaktokhoz és a telefonhívásokhoz.

Hangvezérlés
Az XO Sport J2 Star okosóra egyik legfejlettebb funkciója a beépített hangasszisztens. Mesterséges intelligencián alapulva lehetővé teszi a hangparancsok használatát az órával. Ez nagyszerű megoldás, ha gyorsan szeretnéd ellenőrizni az időjárást, beállítani egy emlékeztetőt vagy üzenetet küldeni anélkül, hogy használnád az okostelefon billentyűzetét. A hangasszisztens kényelmet ad és lehetővé teszi, hogy más tevékenységekre koncentrálj.

Üzenetküldők
Az XO Sport J2 Star okosórával mindig naprakész maradhatsz a legfontosabb hírekkel és értesítésekkel a népszerű közösségi média platformokról. Integrált alkalmazások, mint WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, és mások lehetővé teszik az üzenetek olvasását anélkül, hogy elővennéd a telefonodat. Ez ideális megoldás, amikor éppen edzesz vagy tele van a kezed.

A készlet tartalma:

- Óra
- Töltőkábel
- Szilikon szíj (220mm hosszú, állítható hossz: 145 - 190mm)

Márka: XO

Modell: XO-J2

Szín: Fekete

RAM memória: 192kB, ROM: 256kB, flash: 65M

Kompatibilis platformok és követelmények: Android 4.4 (vagy újabb), iOS 9.0 (vagy újabb)

Alkalmazás: FitCloudPro

Funkciók: Pulzusmérés, alvás, vérnyomás, pihenés, távolság, vérnyomás, elégetett kalóriák, vízivás emlékeztető, ne zavarj mód, emlékeztetők, gesztusvezérlés, telefon keresése, Bluetooth, WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, Line, Kakao Talk stb.

Nyelvek: Lengyel, Ukrán, Orosz, Angol

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett