Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941812793145 Márka: Xiaomi

Xiaomi Type-C fülhallgató Fekete EU BHR8930GL


Cikkszám: 57982 | EAN/Vonalkód: 6941812793145 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Type-C fülhallgató Fekete EU BHR8930GL


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Csatlakoztatás és azonnali használat
A Xiaomi Type-C fülhallgató sima és kiváló minőségű hangátvitelt biztosít. A kétoldalas használat és a plug and play funkció segítségével azonnal belemerülhet a zene világába anélkül, hogy bármilyen további beállítást kellene végeznie.

Kiváló hangminőség az intenzív zenei élményért
A nagy 12,4 mm-es meghajtóval felszerelt fülhallgatók lenyűgöző hangminőséget kínálnak. A professzionális hangolásnak és a gondos hangoptimalizálásnak köszönhetően minden hang tisztán és élesen szólal meg, így intenzív és részletes hallgatási élményben lehet része.

HD mikrofon hívászaj csökkentési technológiával
Még zajos környezetben is kristálytiszta beszélgetéseket biztosítanak a Xiaomi Type-C fülhallgatók. Az integrált digitális zajcsökkentési technológia jelentősen csökkenti a háttérzajt, így hangját tisztán és érthetően továbbítja - sima HD hívásokat biztosítva, mintha szemtől szembe beszélne.

Egyszerű és kényelmes dizájn
A fekete Xiaomi Type-C fülhallgató klasszikus dizájnja időtálló esztétikát biztosít. Az ergonomikus, áramvonalas kialakítás tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosít, még hosszú ideig tartó viselés során is. A fülhallgatók könnyű kialakítása ideálissá teszi a mindennapi használatra.

Háromgombos távirányító a könnyű kezelhetőségért
Az ovális háromgombos távirányítóval gyorsan és könnyedén irányíthatja a zenehallgatását. Az intuitív gombok kényelmes és sokoldalú funkciókat kínálnak, így mindig irányíthatja a zenét és a hívásokat.

Tartós kábel a mindennapi használatra
A Xiaomi Type-C fülhallgató kábele strapabíró TPE burkolattal rendelkezik, amely ellenáll a kopásnak és a húzásnak. Puha, gubancmentes, így könnyen kezelhető és tárolható - tökéletes a mindennapi használatra.

Professzionális IP54 védelem a gondtalan zenelejátszáshoz
A professzionális IP54 védelmének köszönhetően nem kell aggódnia a véletlen kiömlések, por vagy eső miatt. Legyen szó edzés közbeni izzadásról vagy egy hirtelen záporról, a Xiaomi Type-C fülhallgatók megbízható védelmet és zavartalan zenehallgatási élményt kínálnak.

A Xiaomi Type-C fülhallgatók azok számára ideálisak, akik kiváló hangminőséget és kényelmes kialakítást keresnek. A fejlett funkcióknak, mint például a HD mikrofonok, tartós anyagok és IP54 védelemnek köszönhetően ezek a fülhallgatók minden szükségeset tartalmaznak a prémium zenei élményhez. Merüljön el zenéjében és élvezze a Xiaomi Type-C fülhallgatók kényelmét és megbízhatóságát.

- További jellemzők: HD mikrofon hívászaj csökkentéssel, háromgombos távirányító,

- Kapcsolatok: USB C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett