Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9490713933756 Márka: TECH-PROTECT

Xiaomi Redmi 12C Tech-Protect Wallet fliptok fekete


| EAN/Vonalkód: 9490713933756 | Márka: TECH-PROTECT

Xiaomi Redmi 12C Tech-Protect Wallet fliptok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1680 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect Wallet fliptok egy stílusos és praktikus kiegészítő a telefonod számára. Ez a tok környezetbarát bőr és TPU anyagok kombinációjával készült, így megfelelő védelmet és egyedi megjelenést biztosít.

A környezetbarát bőr anyaghasználat azt jelenti, hogy a tok készítése során figyeltek az anyag fenntarthatóságára és a környezeti hatásokra. Ez egy környezettudatosabb választás azok számára, akik szeretnének felelősségteljesebb módon vásárolni.

A TPU anyag rugalmasságot és tartósságot kölcsönöz a toknak, így megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak a mindennapi használat során származó sérülésekkel szemben.

A fliptok elegáns és időtálló kivitelű, ami egy divatos megjelenést biztosít. Az elegáns külső mellett a tok belsejében kártyatartók találhatók, amelyek lehetővé teszik néhány kártya (például bankkártyák, igazolványok) kényelmes tárolását.

A mágnespántos zárhatóság biztosítja a tok biztonságos lezárását, így a telefonod mindig védett marad, és nem kell aggódnod az esetleges véletlen nyitás miatt.

A Tech-Protect Wallet fliptok tehát egy praktikus és elegáns választás a telefonod védelmére és az egyedi megjelenésre. A környezetbarát anyaghasználat további előnyt jelent azok számára, akik szeretnék csökkenteni az ökológiai lábnyomukat.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett