Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941812717998 Márka: Xiaomi

Xiaomi Mi Uniblade Vágófej Csere Szürke EU BHR7049GL


Cikkszám: BHR7049GL | EAN/Vonalkód: 6941812717998 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Mi Uniblade Vágófej Csere Szürke EU BHR7049GL


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Háromirányú penge - Teljes lefedettségű fólia a bőr kényelme érdekében - Lebegő vágófej
Háromirányú penge. Élvezze az erőfeszítés nélküli és tiszta borotválkozást. Az innovatív háromirányú penge lehetővé teszi a könnyű és tiszta borotválkozást. A szélén lévő kétirányú penge alkalmas a hosszabb haj vágására, míg a középső fólia hatékony az itt-ott maradt borosták eltávolításában. A háromirányú penge bármilyen hosszúságú és vastagságú, valamint hajlott és laposan fekvő haj vágására alkalmas. A tiszta borotválkozás soha nem volt ilyen erőfeszítés nélküli.
Teljes lefedettségű fólia. Szabaduljon meg a bőr sérülésétől. A teljes lefedettségű fólia védőpajzsként funkcionál a penge és a bőr között. A fólia lefedi a pengét és a lyukaival megragadja a szőrszálakat, ezáltal kiküszöböli a bőr irritációját borotválkozás közben.
40°-os lebegő vágófej. Körkörös illeszkedés az arc kontúrjaihoz. A rugalmas vágófej arra lett tervezve, hogy kövesse az arc és a nyak egyedi kontúrjait. A lebegő vágófej mindkét irányban 40 fokban képes fordulni, és rugalmasan igazodik a precíz borotválkozáshoz, hogy segítse az arc, állkapocs, pajesz és még sok más formázását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett