Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971085313481 Márka: Xiaomi

Xiaomi IMILAB EC6 Floodlight Kültéri Biztonsági Kamera 3K Fehér EU CMSXJ65A


Cikkszám: CMSXJ65A | EAN/Vonalkód: 6971085313481 | Márka: Xiaomi

Xiaomi IMILAB EC6 Floodlight Kültéri Biztonsági Kamera 3K Fehér EU CMSXJ65A


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Intelligens világítás Nézze élőben a közvetítést és rögzítse 5MP/3K UHD felbontásban, hogy soha ne maradjon le egy részletről sem. Az EC6 integrált LED reflektorokkal rendelkezik, valamint három éjjellátó móddal, amelyek megvilágítják otthonát éjszaka és színes felvételeket készítenek.
Azonnali figyelmeztetések Az EC6 kamera egy erős AI algoritmussal van felszerelve, amely pontosan érzékeli az embereket, járműveket és bicikliket. Az előrehaladott Wi-Fi 6 technológia növeli a kapcsolat stabilitását, csökkenti a kimaradásokat és minimalizálja a késleltetést, így azonnal értesítéseket kap. Gyorsabb és pontosabb, mint valaha.
Automatikus elrettentés Ha nincs a közelben a okostelefonja, az EC6 kamera automatikusan elriasztja a gyanúsítottakat szirénával, villogással vagy akár egy testre szabott hangjelzéssel. A 360°-os mozgásérzékeléssel követi a gyanús személyeket, amíg el nem hagyják a területet.
Értesítések, bárhol, bármikor Az alkalmazás további testreszabási lehetőségeket és távirányítást biztosít. Állítson be egy megfigyelési zónát, hogy szemmel tartsa az EC6-ot és reagáljon az objektumra. Az alkalmazás bármilyen helyzetben azonnali push értesítéseket küld. Működik tableten, vagy az Alexa és a Google Assistant segítségével. És megoszthatja az eszközt barátokkal és családtagokkal.
Könnyű telepítés bármely otthonban Könnyen csatlakozik a Mi Home alkalmazáshoz egy 2,4GHz Wi-Fi 6 routeren keresztül, és 360°-os pásztázást és 100°-os döntést kínál az alkalmazáson belül. Bármilyen időjárási körülménynek ellenáll, hőre, hidegre, esőre és napsütésre tervezve.
Emberalak és járműérzékelés helyi AI segítségével Beépített AI-algoritmus érzékeli az emberi és járműalakot. Gyorsabb és pontosabb, mint valaha!
Kulcsterületek megfigyelése Állítson be tevékenységi zónákat, hogy lefedje otthona legfontosabb területeit. És csak a fontos értesítéseket fogadja.
Okos sziréna Egy 100 dB-es sziréna, amely elriasztja a gyanús személyeket és tolvajokat egyedi hang- és fényriasztásokkal.
Működik Alexa és Google Assistant-tal! Értesítéseket kap és kezelheti otthona biztonságát kedvenc okos eszközeivel!
Vezérlés több eszközről Nézze meg kameraképeit telefonján, iPadjén vagy tabletén, vagy ossza meg azokat barátokkal és családtagokkal.
H.265 videókódoló technológia A következő generációs H.265 videókódoló technológiával a kamera tiszta, részletgazdag képeket készít, miközben takarékoskodik a tárolóhellyel.
Ellenáll az időjárásnak IP66 időjárásálló kialakítás. Hőnek, hidegnek, esőnek és napsütésnek ellenálló tervezés.
Műszaki adatok:

-Méret: 161 x 105 x 150 mm

-Bemenet: 12V / 1A

-Objektív rekesz: F2.0

-Pásztázás és döntés: 360° / 100°

-Zoom: 6x

-Infra megvilágítás: 2 x 850 nm

-Max. infra hatótávolság: 30 m

-Működési hőmérséklet: -30°C ~ +60°C

-Védettségi fokozat: időjárásálló

-Hálózat: 2.4 GHz

-Helyi tárolás: microSD kártya akár 256 GB-ig

-Felhőalapú tárolás: Xiaomi Cloud (előfizetéssel elérhető)

-Alkalmazás: Xiaomi Home

-Kábelhossz: 3 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett