Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308741 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBCC2 USB-C / USB-C PD 65W kábel 2 m - fekete


Cikkszám: WNBCC2 | EAN/Vonalkód: 5907769308741 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBCC2 USB-C / USB-C PD 65W kábel 2 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WNBCC2 kábel USB-C - USB-C PD 65W csatlakozókkal, 2 m hosszú - fekete. A Wozinsky WNBCC2 kábel az eszközeid hatékony és gyors töltésének kulcsa. Incredibly gyors töltést kínál a 65W Power Delivery technológiával, amely tökéletes a magas teljesítményt igénylő, kompatibilis eszközök számára. A nejlon fonat kivételes tartósságot és kopásállóságot biztosít, még intenzív használat mellett is. A robusztus és rozsdaálló csatlakozók megbízhatóságot garantálnak minden körülmények között, a gyors adatátvitel pedig lehetővé teszi a fájlok egyszerű és gyors átvitelét az eszközök között. A biztonságos használat megelőzi a kábel túlmelegedésével kapcsolatos problémákat.

A Wozinsky WNBCC2 kábel legfontosabb előnyei:
- Villámgyors és hatékony töltést biztosít, tökéletes a nagy igénybevételű eszközökhöz. Kompatibilis a Power Delivery 65W technológiával.
- Kopásálló. A nejlon fonat tízszer tartósabbá teszi a kábelt, mint a hagyományos kábelek.
- Szilárd és rozsdaálló csatlakozókkal rendelkezik – akár 7 kg terhelést is kibír.
- Biztonságos töltési folyamatot kínál. Különösen akkor, ha túlmelegszik.
- Gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mb/s.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WNBCC2
- Csatlakozó típusa: USB-C (férfi)
- Teljesítmény: 65W
- Hossz: 2 m
- Anyag: nejlon
- Szín: fekete

Hatékony töltés a Power Delivery technológiával. A Wozinsky WNBCC2 kábel fejlett 65W Power Delivery technológiát használ, amely nemcsak gyors, hanem hatékony töltést is biztosít. Ez ideális megoldás a modern eszközök számára, amelyek nagy teljesítményt igényelnek. Azáltal, hogy ezt a kábelt használod, csökkentheted az időt, amire az eszközöd teljes feltöltéséhez szükség van.

Tartósság és ellenállás a nejlon fonatnak köszönhetően. A nejlon fonat használatával a Wozinsky WNBCC2 kábel rendkívül tartós és ellenálló különböző típusú mechanikai sérülések ellen. A nejlon védelmet nyújt a kopás és hajlítás ellen - a kábel akár 10,000 hajlítást is kibír.

Szilárd és ellenálló csatlakozók. A Wozinsky WNBCC2 kábel csatlakozói úgy vannak tervezve, hogy akár 7 kg mechanikai terhelést is kibírjanak. Ez különösen fontos olyan helyzetekben, amikor a kábel húzásnak vagy csípésnek van kitéve. A csatlakozók robusztussága garantálja, hogy a kábel ismételt használat után is működőképes és megbízható marad.

Biztonságos használat a Wozinsky WNBCC2 kábellel. A Wozinsky WNBCC2 kábel még maximális teljesítményátvitel mellett is biztonságban tartja eszközödet, ami fontos az akkumulátor és elektronika élettartamának megőrzése szempontjából. Minimálisra csökkenti a magas hőmérséklet okozta károsodás kockázatát is.

Gyors adatátvitel. A Wozinsky WNBCC2 kábel lehetővé teszi az adatátviteli sebességet akár 480 Mbps, ami tökéletes a nagy fájlok gyors átviteléhez az eszközök között. Így másodpercek alatt könnyedén átviheted a fényképeket, videókat, zenéket és nagy dokumentumokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett