Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002631303 Márka: Mcdodo

Cable USB-C to USB-C Mcdodo CA-3130, 65W, 1m (fekete)


Cikkszám: CA-3130 | EAN/Vonalkód: 6921002631303 | Márka: Mcdodo

Cable USB-C to USB-C Mcdodo CA-3130, 65W, 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo USB-C to USB-C kábel CA-3130, 65W, 1m (fekete). A McDodo kábel kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságát és erejét a mindennapi használat során. A csatlakozók alumínium háza mechanikai erőt és korrózióállóságot biztosít, míg a nejlon fonat rugalmasságot és gubancolódás elleni védelmet nyújt. Villámgyors töltést és adatátvitelt biztosít, és széles körű kompatibilitása révén kiemelkedik.

Támogatja a gyors PD töltést
A CA-3130 támogatja a Power Delivery (PD) technológiát, 3.25A töltőárammal és akár 65W teljesítménnyel. Ez villámgyors töltést jelent az eszközeid számára - az USB-C bemenetű okostelefonoktól az iPad Pro és Macbookokig. Legyen szó tableted vagy laptopod gyors felfrissítéséről, a kábel biztosítja a maximális hatékonyságot.

Könnyű adat szinkronizálás
Az USB 2.0 szabványnak köszönhetően a kábel megbízható adatátvitelt garantál olyan sebességgel, amely lehetővé teszi a fájlok gyors szinkronizálását az eszközök között. Ideális azok számára, akik értékelik az eszközök töltésének és a lemeztartalom egyidejű átvitelének lehetőségét - kezelje fájljait még hatékonyabban a McDodo segítségével.

Sokoldalúság és kompatibilitás
A CA-3130 kábel sokoldalúságot szem előtt tartva készült, és széles körű eszközökkel kompatibilis. A legújabb telefonoktól a tableteken át a modern laptopokig, biztosítja eszközeid gyors és biztonságos csatlakozását.

Elegáns és funkcionális design
A McDodo CA-3130 kábel ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást. A minimalistás design és a gondosan kiválasztott anyagok nemcsak tartóssá, hanem esztétikailag is vonzóvá teszik a kábelt.

Gyártó: McDodo

Modell: CA-3130

Anyag: Alumínium ötvözet / nejlon

Gyors töltés: PD 65W

Töltőáram: 3.25A max

Kompatibilitás: Type C mobil eszközök, iPad Pro, Macbook, stb.

Cél: Töltés és adat szinkronizálás

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett