Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108438414 Márka: 3mk Protection

Xiaomi 11T Pro - 3mk ARC+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk ARC+(744)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108438414 | Márka: 3mk Protection

Xiaomi 11T Pro - 3mk ARC+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Legjobb a görbe képernyőkhöz

A görbített kijelzők igazi kihívást jelentenek a fólia és az üveg tervezők számára. Néha a védelem elválik vagy kiáll, így kevésbé lesz védőhatású. A megoldás? Az ARC+™ fóliát kifejezetten a görbített képernyőkhöz terveztük. Széltől szélig tapad, hogy az egész kijelzőt védje.

Félig nedves telepítés

Miért választottuk a gélbevonatos telepítést? Először is, így tökéletes eredményt érhetsz el: a fólia könnyen telepíthető, tökéletesen tapad a készülékhez, még a széleken is, és nem válik le. Ráadásul a fólia helyzetét könnyen változtathatod a kijelzőn a telepítés során.

150%-kal erősebb képernyő

Olyan védelmet szeretnél, amely növeli a kijelződ biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+™ megoldást kínál mindkettőre. Mindössze 0,17 mm vastag, mégis 150%-kal erősebb, így megvéd a karcolásoktól és ütődésektől.

Tökéletes átlátszóság

Félsz attól, hogy a fólia alkalmazása után romlik a színtelítettség vagy a képélesség? Egyáltalán nem! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a megjelenített tartalom valódi színei megmaradjanak. Az ARC+™ fólia garantálja a tökéletesen reprodukált színeket és a tökéletes tisztaságot a képernyődön!

Öngyógyulás™

Annak érdekében, hogy az ARC+™ fólia még praktikusabb legyen, alkalmaztuk az Öngyógyulás™ bevonatot. A fólia 24 órán belül önmagától kijavítja a kisebb karcolásokat és sérüléseket. Élvezd a védelmet maximális kényelemmel, miközben még hosszabb ideig élvezheted a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóddal

Olyan védelmet keresel, amely támogatja a telefonod ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+™ nagyszerű választás: a fólia egyenletes, sima, érintésérzékeny felülettel rendelkezik. Hatékony képernyőfeloldást és kiváló válaszkészséget biztosít. Kivételes kényelem az ujjaidnak!

Félig nedves telepítés

Kiváló tapadás a kijelzőhöz
Öngyógyulás™ technológia
Tartósabb lesz
150%-kal erősíti meg a képernyőt
És alig érezhető a kijelzőn

Specifikációk

Védelmi típus: Védőfólia
Képernyő erősítése: 150%
Vastagság: 0,17 mm
Garancia: 6 hónap

A készlet tartalma:

1 db 3mk ARC+™
1 tasak Gél az Telepítéshez
Anti-Bubble Card™
Tisztítókészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett