Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308789 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WSTCL2 Lightning / USB-C PD 27W kábel 2 m - fehér


Cikkszám: WSTCL2 | EAN/Vonalkód: 5907769308789 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WSTCL2 Lightning / USB-C PD 27W kábel 2 m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WSTCL2 kábel Lightning - USB-C PD csatlakozókkal, 27W teljesítménnyel és 2 m hosszúságban - fehér. A Wozinsky WSTCL2 kábel nemcsak a gyors töltést biztosítja a 27W Power Delivery technológia segítségével, hanem rendkívüli tartósságot és eleganciát is kínál. Átgondolt tervezése és a magas minőségű anyagok felhasználása miatt ez a kábel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. Legyen szó eszközöd gyors töltéséről, adatátvitelről vagy egyszerűen egy megbízható és stílusos kábelről - a Wozinsky WSTCL2 kábel tökéletes választás. A Wozinsky WSTCL2 kábel legfontosabb előnyei:
- Biztosítja az eszköz gyorsabb és hatékonyabb töltését. A kábel megfelel a Power Delivery protokollnak.
- 480 Mbps adatátviteli sebességet nyújt. Felejtsd el a hosszú várakozást fájlok átvitele közben!
- Hosszú távú használatot garantál, még intenzív napi használat esetén is. Az erősített kábelkonstrukció különleges tartósságot biztosít.
- Biztosítja a töltési folyamat stabilitását. Az ónbevonatú réz megelőzi az oxidációt, csökkenti az ellenállást, és ezáltal meghosszabbítja a kábel élettartamát.
- Kellemes tapintású, könnyen használható és tisztítható. Egyszerű és elegáns kialakítása van.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WSTCL2
- Csatlakozó típusa:
- USB-C (férfi)
- Lightning (férfi)
- Teljesítmény: 27W
- Hosszúság: 2 m
- Anyag: műanyag
- Szín: fehér

Gyors töltés a Power Delivery segítségével:
A Wozinsky WSTCL2 kábel modern 27W Power Delivery technológiával van felszerelve, amely jelentősen csökkenti az eszköz töltéséhez szükséges időt. Ez a technológia nem csak gyorsabbá, hanem hatékonyabbá is teszi a töltést.

Nagy sebességű adatátvitel:
A Wozinsky WSTCL2 kábel 480 Mbps sebességgel továbbítja az adatokat, ami azt jelenti, hogy a nagy fájlok átvitele csak egy pillanatig tart. Ez tökéletes megoldás a szakemberek és azok számára, akik gyakran dolgoznak nagy fájlokkal és gyors hozzáférést igényelnek adataikhoz.

Különleges tartósság és erősített szerkezet:
Erősített szerkezetének köszönhetően a Wozinsky WSTCL2 kábel ellenáll a hajlításnak és csavarásnak. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig tökéletes állapotban marad.

Használd a kábelt hosszú ideig:
Az ónbevonatú réz használata a Wozinsky WSTCL2 kábelben megelőzi az oxidációt, ami kulcsfontosságú az alacsony ellenállás és a töltési stabilitás fenntartásához. Ez nemcsak növeli a töltés hatékonyságát, hanem jelentősen meghosszabbítja a kábel élettartamát.

Egyszerű és elegáns dizájn:
A Wozinsky WSTCL2 kábel egyszerű, mégis elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik minden eszközhöz. A kiváló minőségű szilikon puha és kellemes tapintásúvá teszi a kábelt, ami könnyen használható és tisztítható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett