Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9490713935774 Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect QI15W-A29 3in1 induktív töltőállomás MagSafe rendszert támogató okostelefonokhoz / Apple Watch / AirPods - fekete


Cikkszám: 23728-0 | EAN/Vonalkód: 9490713935774 | Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect QI15W-A29 3in1 induktív töltőállomás MagSafe rendszert támogató okostelefonokhoz / Apple Watch / AirPods - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect QI15W-A29 egy sokoldalú 3 az 1-ben töltőállomás, amely számos funkcióval és kényelmes használattal büszkélkedhet. Az egyik fő előnye ennek a töltőnek, hogy akár három eszközt is képes egyidejűleg tölteni. Ennek köszönhetően többé nem kell aggódnia az okostelefon MagSafe rendszerével, az Apple Watch és a vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkező fejhallgatók, például az Apple AirPods vagy a Samsung Galaxy Buds lemerülése miatt. Minden eszköz rendelkezik egy dedikált töltőporttal, amely megszakítás nélküli és hatékony töltést garantál.

A Tech-Protect QI15W-A29 nemcsak praktikus, hanem elegáns is. Modern dizájnja tökéletesen illeszkedik különböző belső terekhez és stílusokhoz, kifinomult karaktert adva nekik. A legmagasabb minőségű anyagokból készült töltő nemcsak lenyűgözően néz ki, hanem a szerkezet szilárdságát és tartósságát is biztosítja, ami hosszú távú használatot garantál.

A QI15W-A29 biztonsága kiemelkedő prioritás. A beépített védelmi rendszer a háttérben működik, figyeli a töltési folyamatot és megakadályozza a potenciális veszélyeket. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a túlmelegedés, túlfeszültség vagy rövidzárlat miatt, amelyek károsíthatják értékes eszközeit. Ez nemcsak az akkumulátor élettartamát növeli, hanem nyugalmat is nyújt a töltő használata közben.

Az induktív töltő teljes kihasználásához ajánlott egy minimum 35W (VA) kimeneti teljesítményű hálózati töltőhöz csatlakoztatni.
A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy egy beépített mágneses gyűrűvel rendelkező tokhoz működik a MagSafe használatával.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Anyag: Alumínium
- USB-C bemeneti áramerősség: 9V/2A
- Okostelefon kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
- Óra kimeneti teljesítmény: 3W
- Fülhallgató kimeneti teljesítmény: 3W
- Három eszköz egyidejű töltésének funkciója
- Minden eszköz külön töltésének funkciója

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Tech-Protect A29 Töltőállomás
1 x USB-A / USB-C kábel 100cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett