Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331987 Márka: Dudao

Dudao A20EU USB-A 18W hálózati töltő - fehér


Cikkszám: A20EU | EAN/Vonalkód: 6976625331987 | Márka: Dudao

Dudao A20EU USB-A 18W hálózati töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao A20EU fali töltő USB-A csatlakozóval, 18W maximális teljesítménnyel - fehér

A Dudao A20EU fali töltő praktikus megoldás a mindennapi használatra. Az 18W teljesítmény és a gyors töltés támogatása, Power Delivery és Quick Charge 3.0 technológiákkal, lehetővé teszi készülékeid gyors és hatékony feltöltését. A tűz- és ütésálló burkolat, valamint az intelligens védelem chip biztosítja a biztonságos használatot. Az univerzális USB-A port azt jelenti, hogy számos különböző mobil eszközt gond nélkül feltölthetsz.

Műszaki adatok:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao A20EU
- Maximális teljesítmény: 18W
- Csatlakozó típusa: USB-A (5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A)
- Anyaga: PC, ABS
- Szín: fehér

A Dudao A20EU fali töltő legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít a készülékeknek. Az 18W teljesítmény támogatja a Power Delivery és Quick Charge 3.0 gyors töltési protokollokat. Ennek köszönhetően mobil eszközeid azonnal feltöltődnek.
- Biztonságos használatot garantál. Az intelligens chip védelmet nyújt a túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen.
- Ellenáll a sérüléseknek. A burkolat tűz- és ütésálló anyagokból készült.
- Számos kis mobil eszközt tölthetsz vele. Szinte bármilyen szabványos USB-kábellel ellátott eszközt csatlakoztathatsz az USB-A porthoz.
- Könnyen hordozható. A kompakt méret megkönnyíti a töltő szállítását és tárolását.

Gyors töltés a mindennapi használatra

A Dudao A20EU töltő biztosítja készülékeid gyors töltését az 18W teljesítménynek és a Power Delivery és Quick Charge 3.0 protokollok támogatásának köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy nem kell sokáig várnod, míg készüléked használatra kész lesz. Telefonodat, tabletedet vagy más eszközeidet sokkal gyorsabban feltöltheted.

Biztonságos töltés

A biztonság kiemelten fontos, ezért a Dudao A20EU töltő intelligens védelmi chippel van felszerelve. Ez védelmet nyújt a túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen. Nyugodt lehetsz, hogy készülékeid töltés közben mindig biztonságban vannak.

Tartós és sérülésálló

A Dudao A20EU töltőt tartós, tűz- és ütésálló burkolat jellemzi. Ezáltal ellenállóbb a mindennapi használatból eredő sérülésekkel szemben. Az alapos kidolgozás azt jelenti, hogy a termék még intenzív használat mellett is hosszú ideig szolgál majd.

Sokoldalúság a szükségleteidhez igazítva

Az univerzális USB-A port miatt a Dudao A20EU töltő sokoldalú és kényelmesen használható. Különböző kis mobil eszközöket tölthetsz vele: TWS fülhallgatókat, Bluetooth hangszórókat, okosórákat, aktivitásmérőket és okostelefonokat.

Kompakt és hordozható

A Dudao A20EU töltő kompakt és könnyen hordozható. Kis mérete miatt könnyen elfér egy táskában, hátizsákban vagy akár

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett