Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308543 Márka: WOZINSKY

Wozinsky CGWCW 65W USB-A / 2 x USB-C GaN fali töltő - fehér


Cikkszám: CGWCW | EAN/Vonalkód: 5907769308543 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky CGWCW 65W USB-A / 2 x USB-C GaN fali töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky CGWCW fali töltő ideális megoldás azok számára, akik fontosnak tartják a gyorsaságot és a biztonságot. Az eszköz modern GaN technológiát használ, amely lehetővé teszi a mobil eszközök gyors feltöltését a túlmelegedés kockázata nélkül. Három csatlakozónak - egy USB-A és két USB-C - köszönhetően egyszerre több eszközt is tölthet, ami rendkívül kényelmes mind otthon, mind utazás közben. A masszív ABS burkolat tartósságot és ellenállást biztosít a mechanikai sérülésekkel szemben, míg a beépített védelmek (túláram, túlfeszültség, túlzott melegedés ellen) garantálják a biztonságos használatot.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: CGWCW
- Bemeneti feszültség: 100-240V 50-60Hz 1.5A
- Kimeneti feszültség:
- USB-C1/C2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 20V/3.25A (45W + 18W max.)
- USB-A: 5V/4.5A, 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (30W max.)
- Anyag: ABS
- Szín: Fehér

A Wozinsky CGWCW fali töltő legfontosabb előnyei:
- Gyors és hatékony töltést biztosít GaN technológiának köszönhetően.
- Lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Három porttal rendelkezik: két USB-C és egy USB-A.
- Felgyorsítja a töltési folyamatot. Akár 65W teljesítménnyel tud tölteni.
- Tartósságot és sérülésállóságot garantál. A töltő háza kiváló minőségű ABS anyagból készült.
- Védelem a meghibásodások ellen. Fejlett biztonsági rendszerekkel rendelkezik.

Hatékony töltés a GaN technológiának köszönhetően: A Wozinsky CGWCW töltőben alkalmazott modern GaN technológia maximális hatékonyságot garantál minimális energiaveszteséggel. Lehetővé teszi az eszközök gyorsabb, mint a hagyományos töltését. A GaN technológia nagyobb energiahatékonyságáról is ismert, amely kisebb készülékméreteket eredményez. Ez a kompakt méret könnyen hordozhatóvá teszi a töltőt, és nem foglal sok helyet a csomagban.

Három töltőport több eszközhöz: A Wozinsky CGWCW GaN fali töltő három töltőportot kínál, amelyek egyszerre lehetővé teszik a telefon, a tablet és más eszköz töltését. A USB-C és USB-A portok használatával kompatibilis számos eszközzel: mind az újabb, mind a régebbi típusokkal.

65W teljesítmény a gyors töltéshez: Akár 65W teljesítményével a Wozinsky CGWCW töltő képes gyorsan tölteni még a legnagyobb igényű eszközöket is. Ideális megoldás mind a modern, gyors töltést támogató okostelefonok, mind a USB-C porttal rendelkező tabletek és laptopok számára.

Masszív és tartós ház: A Wozinsky CGWCW töltő háza kiváló minőségű ABS anyagból készült, amely tartós és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Nemcsak a töltő belső alkatrészeit védi a sérülésektől, hanem hosszú ideig biztosít esztétikus megjelenést is.

Fejlett biztonság a maximális védelem érdekében: A Wozinsky CGWCW töltő fejlett védelmekkel van ellátva, például túlfeszültség, túltöltés és túlmelegedés elleni védelemmel. Nyugodtan használhatja a töltőt, tudva, hogy eszközei biztonságban vannak az esetleges meghibásodásoktól vagy az instabil áramforrások okozta károktól.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett