Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362859 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia kémvédelmi szűrővel Samsung Galaxy A35-höz üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue SAMSUNG A35 | EAN/Vonalkód: 5907769362859 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia kémvédelmi szűrővel Samsung Galaxy A35-höz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Privacy edzett üvegfólia kémvédelmi szűrővel Samsung Galaxy A35-höz. Unod már a kíváncsi pillantásokat az utastársaidtól a villamoson vagy buszon? A Wozinsky Privacy Glass kémvédelmi szűrővel ellátott edzett üvegfólia segítségével többé nem kell aggódnod emiatt! Védd okostelefonod képernyőjét az esésektől és karcolásoktól, miközben megóvod a magánéleted is. A kémvédelmi szűrő gondoskodik róla, hogy csak te láthasd, mi van a képernyőn, mások pedig csak egy üres képet fognak látni. Az összeszerelés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja az okostelefon működését. A megerősített keret eleganciát kölcsönöz és további védelmet nyújt a szélek számára.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
- Üveg keménysége: 9H
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a telefon szabad használatát anélkül, hogy félnél a kíváncsi szemektől. A kémvédelmi szűrő miatt a képernyő csak egy bizonyos szögből látható.
- Védi a képernyőt az esések és karcolások hatásaitól. Az üveg elnyeli az esési energia nagy részét, így a képernyő sértetlen marad.
- Az üveg telepítése egyszerű, és nem igényel szakértői segítséget. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot.
- Nem zavarja az okostelefon működését. A kép élénk marad, és a képernyő érzékenysége változatlan.
- A megerősített keret védi a széleket a sérülésektől. Megakadályozza a repedések kialakulását és a részecskék üveg alá kerülését.

Kémvédelmi szűrős adatvédelem
Töröd azzal, hogyan biztosíthatod a magánéleted nyilvános helyeken? A Wozinsky Privacy Glass kémvédelmi szűrővel a tökéletes megoldás. Ennek köszönhetően csak te láthatod, mi van az okostelefonod képernyőjén. Más szögből nézve a képernyő üresnek tűnik. Ez nagyszerű módja annak, hogy megvédd üzeneteidet és egyéb magánjellegű tartalmaidat a kíváncsiskodó szemek elől a buszon, villamoson vagy kávézóban.

Páratlan képernyővédelem
Gyakran előfordul, hogy az okostelefon kiesik a kezedből? A Wozinsky Privacy Glass segítségével telefonod biztonságban van. Az üveg elnyeli az ütközési energiát, megvédve a finom képernyőt a sérülésektől. Bár az üveg maga összetörhet, ez a feladata - megvédi a telefon képernyőjét. Nyugodtan élvezheted az esés- és karcállóságot.

Egyszerű és gyors összeszerelés
Aggódsz, hogy a védőüveg telepítése bonyolult lesz? Semmi sem állhat távolabb az igazságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üvege rendkívül könnyen telepíthető. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz az üveg megfelelő elhelyezéséhez az okostelefon képernyőjén. Az utasítások egyértelműek és áttekinthetőek, a teljes folyamat nem igényel szakértői támogatást. Csak néhány perc szükséges a teljes védelem és adatvédelem élvezetéhez.

Teljes okostelefon működés
Félsz, hogy a védőüveg befolyásolja a telefon működését? Ne aggódj! A Wozinsky Privacy Glass edzett üvege nem zavarja az eszköz normál működését. A képernyő élénk marad, és az érintési érzékenység nem változik. Úgy használhatod okostelefonodat, mint eddig, miközben extra védelmet és adatvédelmet élvezhetsz. Ez a tökéletes megoldás mindenki számára, aki értékeli a használat kényelmét.

További élvédő védelem
Aggódsz a telefon széleinek sérülése miatt? A Wozinsky Privacy Glass további védelmet nyújt megerősített kerettel. Ez nemcsak javítja az okostelefon megjelenését, hanem főleg megvédi a széleket a repedésektől és sérülésektől. Ennek köszönhetően a telefonod olyan lesz, mint új, és nem kerülnek részecskék az üveg alá. Ez a megbízható védelem, amelyben számíthatsz.

Lásd, hogyan telepítsd a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett