Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362835 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üveg spy-ellenes szűrővel Samsung Galaxy S24+ üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue SAMSUNG S24+ | EAN/Vonalkód: 5907769362835 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üveg spy-ellenes szűrővel Samsung Galaxy S24+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Privacy Glass edzett üveg spy-ellenes szűrővel Samsung Galaxy S24+ számára. Belefáradtál abba, hogy kíváncsi utasok pillantásait kell kerülnöd a villamoson vagy buszon? A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg spy-ellenes szűrővel már nem kell aggódnod emiatt! Védd meg okostelefonod képernyőjét az esésektől és karcolódásoktól, miközben megőrzöd a magánéleted. A privátszűrő biztosítja, hogy csak te lásd, mi van a képernyőn, mások pedig csak egy üres képet látnak. Az összeszerelés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja az okostelefon funkcionalitását. A megerősített keret eleganciát ad és további élvédelmet nyújt.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
- Üveg keménysége: 9H
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:
- Szabadon használhatod a telefonodat anélkül, hogy kíváncsiskodó szemek elől kéne tartanod. A spy-ellenes szűrő csak egy bizonyos szögből teszi láthatóvá a képernyőt.
- Védi a képernyőt az esések és karcok hatásaitól. Az üveg elnyeli az esés energiáját, így a képernyő érintetlen marad.
- Az üveg felszerelése egyszerű és nem igényel szakértői segítséget. A készlet tartalmazza a szükséges kiegészítőket.
- Nem zavarja az okostelefon működését. A kép élénk marad, és a képernyő érzékenysége változatlan.
- A megerősített keret védi a széleket a sérülésektől. Megakadályozza a csúnya repedések képződését és a szemcsék bejutását az üveg alá.

Magánélet védelme spy-ellenes szűrővel:
Kíváncsi vagy, hogyan biztosíthatod a magánéleted a nyilvános helyeken? A Wozinsky Privacy Glass spy-ellenes szűrővel a tökéletes megoldás. Ennek köszönhetően csak te láthatod, mi van az okostelefon képernyőjén. Mások számára, akik más szögből nézik, a képernyő üresnek tűnik. Ez nagyszerű módja annak, hogy megvédjed az üzeneteidet és egyéb privát tartalmaidat a buszon, villamoson vagy kávézóban kíváncsiskodó szemektől.

Páratlan képernyővédelem:
Gyakran előfordul, hogy az okostelefonod kiesik a kezedből? A Wozinsky Privacy Glass-nak köszönhetően a telefonod biztonságban van. Az üveg az egész ütés energiáját elnyeli, ezzel megvédve a kényes képernyőt a sérüléstől. Bár maga az üveg megrepedhet, ez az ő szerepe - hogy megvédje a telefonod képernyőjét. Élvezd a nyugalmat tudva, hogy az okostelefonod védve van az esésektől és karcolásoktól.

Egyszerű és gyors összeszerelés:
Aggódsz, hogy a védőüveg felszerelése bonyolult lesz? Semmi sem állhat távolabb a valóságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg rendkívül könnyen felszerelhető. A készlet mindent tartalmaz, amire szükség van az üveg megfelelő elhelyezéséhez az okostelefon képernyőjén. Az utasítások egyértelműek és áttekinthetőek, és az egész folyamat nem igényel szakértői támogatást. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy élvezhesd a teljes védelmet és magánéletet.

Teljes okostelefon funkcionalitás:
Aggódsz, hogy a védőüveg befolyásolni fogja telefonod működését? Semmi nem állhat távolabb az igazságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg nem zavarja a készülék normál működését. A képernyő élénk marad, és az érintés érzékenysége változatlan. Használhatod az okostelefonodat úgy, ahogy mindig is szoktad, miközben élvezed a további védelmet és magánéletet. Ez a tökéletes megoldás mindenki számára, aki értékeli a használat kényelmét.

További élvédő védelem:
Aggódsz a telefonod széleinek sérülése miatt? A Wozinsky Privacy Glass további védelmet nyújt a megerősített kerettel. Nemcsak a megjelenést javítja, hanem elsősorban a szélek védelmét biztosítja a repedések és sérülések ellen. Ennek köszönhetően a telefonod olyan lesz, mint új és semmilyen részecske nem kerül az üveg alá. Ez egy megbízható védelem, amire számíthatsz.

Lásd, hogyan kell felszerelni a Wozinsky üveget.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett