Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769307386 Márka: WOZINSKY

Wozinsky mini jack hosszabbító kábel (női-férfi) AUX hosszabbító 5 m fekete


Cikkszám: WHEACB-5M | EAN/Vonalkód: 5907769307386 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky mini jack hosszabbító kábel (női-férfi) AUX hosszabbító 5 m fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky 5 m mini jack hosszabbító kábel (női-férfi) - fekete
Szeretnéd meghosszabbítani az AUX kábeledet? Válaszd a Wozinsky mini jack hosszabbító kábelt, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hallgass zenét, nézz filmeket vagy játssz videojátékokat – nem kell közvetlenül a telefonod, TV-d, konzolod vagy más hangforrás mellett lenned! Nagyon kényelmes megoldás otthoni, irodai vagy utazási használatra. A hosszabbító kábel tartós, erős szövéssel rendelkezik, amely megvédi a kábelt a mechanikai sérülésektől. Két hosszúságban érhető el: 3 és 5 m.
Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: mini jack hosszabbító kábel (női-férfi)
- Hosszúság: 5m
- Szín: fekete

A Wozinsky mini jack hosszabbító legfontosabb előnyei:
- Szabadon meghosszabbítja az eszközök közötti kapcsolatot. Kényelmes, 3 vagy 5 méteres hosszúsággal rendelkezik
- Összekapcsolja a 3,5 mm-es mini jack porttal rendelkező eszközöket, mint például tabletek, hangszórók, házimozi rendszerek
- Kiváló vezetőképességet biztosít. Tiszta rézhuzalokkal és aranyozott dugókkal
- Megvédi a kábelt a sérüléstől még gyakori használat esetén is. Erős szövéssel rendelkezik, amely számos hajlítást kibír
- Könnyen feltekerhető anélkül, hogy összegabalyodna. A kábel rugalmas

Csatlakoztasd távolról az audió eszközöket az AUX hosszabbító kábellel
Biztosíts magadnak mozgásszabadságot zenehallgatás közben! A 3,5 mm-es mini jack hosszabbító kábel rendelkezik egy dugóval (férfi) és egy aljzattal (női), így lehetővé teszi az AUX kábel meghosszabbítását, biztosítva a készülékek kényelmes használatát. A Wozinsky hosszabbító segítségével nagy hatótávolságot kapsz, és könnyedén csatlakoztathatod az egymástól távol lévő eszközöket. Ez egy nagyszerű megoldás mind otthon, mind az irodában.

Mini jack hosszabbító kábel széleskörű kompatibilitással
A Wozinsky AUX hosszabbító kábellel csatlakoztathatsz fejhallgatókat, hordozható hangszórókat, videojáték-konzolokat, autó audió rendszereket, valamint telefonokat, tableteket vagy laptopokat, amelyek 3,5 mm-es mini jack porttal rendelkeznek. A hosszabbító tökéletes lesz a zene és filmek megosztására barátokkal és családdal – bárhol.

Egy mini jack hosszabbító kábel, amely tiszta hangminőséget biztosít
Függetlenül attól, hogy milyen hosszúságú Wozinsky mini jack hosszabbító kábelt választasz – a hangforrásból továbbított jel interferencia és tömörítés nélkül érkezik meg a fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz. A kábel réz magot és aranyozott dugókat tartalmaz. Ezek a nemesfémek jó vezetőképességgel rendelkeznek, így stabil jeltovábbítást biztosítanak. Nem kell aggódnod a zajok és audió késések miatt. Válaszd a mini jack hosszabbító kábelt és élvezd a kiváló hangminőséget!

Wozinsky mini jack hosszabbító kábel – ideális gyakori használatra
Az AUX hosszabbító hosszú ideig fog szolgálni. Nylon fonattal van védve, amely rugalmas és tartós. Felejtsd el a mechanikai sérüléseket, mint például törések vagy szakadás.

Gubancmentes AUX hosszabbító kábel
A rugalmas, kiváló minőségű fonat megakadályozza a kábel összegabalyodását. Könnyű, egyszerűen feltekerhető és hordozható. Ideális utazáshoz, akár üzleti célokra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett