Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303816309 Márka: UGREEN

Ugreen AV127 10630 audio TRS kábel mini jack 3.5mm / jack 6.35mm 5m - szürke


Cikkszám: 10630-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303816309 | Márka: UGREEN

Ugreen AV127 10630 audio TRS kábel mini jack 3.5mm / jack 6.35mm 5m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV127 10630 TRS audio kábel 3.5mm mini jack / 6.35mm jack csatlakozókkal, 5 m hosszú - szürke. Kösse össze készülékeit és merüljön el a legmagasabb minőségű hangzásban! Az Ugreen AV127 kábel, amely 3.5 mm minijack és 6.35 mm jack csatlakozóval rendelkezik, lehetővé teszi a problémamentes csatlakozást különböző eszközökkel: telefonoktól és tabletektől az elektromos gitárokig és erősítőkig. A kiváló minőségű 26AWG tiszta rézmag és sok belső árnyékolás biztosítja a kifogástalan Hi-Fi sztereó hangzást. Az aranyozott csatlakozók és a tartós cinkötvözet ház fonott borítással garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot éveken át. Ez egy olyan kábel, amely ötvözi a funkcionalitást és a magas színvonalú kidolgozást.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: AV127 10630
- Csatlakozók:
- 3.5 mm mini jack
- 6.35mm jack
- Magvastagság: 26AWG
- Anyaga: cinkötvözet + nejlon
- Hossz: 5 m
- Szín: szürke

Az Ugreen AV127 kábel legfontosabb előnyei:
- Kiváló hangminőséget biztosít. A TRS Hi-Fi sztereó kábel garantálja a kristálytiszta hangzást. Ez a technológia biztosítja, hogy minden hangrészlet a legnagyobb pontossággal legyen visszaadva.
- Széles skálájú audioberendezésekhez csatlakoztatható. A 3.5mm és 6.35mm csatlakozók megfelelőek tabletekhez, telefonokhoz, laptopokhoz, elektromos gitárokhoz, keverőkhöz és még sok máshoz.
- Minimális interferencia és kiváló hangminőség. A kábel magja tiszta 26AWG rézből készült és többszörös belső árnyékolással rendelkezik.
- Ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. Aranyozott csatlakozókkal és cinkötvözet házzal rendelkezik.
- Könnyű csatlakoztatás. A rugalmas kábelkialakítás megkönnyíti a kábel csatlakoztatását és használatát. Ezáltal ideális otthoni és professzionális használatra is.

Kiváló hangminőség: A TRS Hi-Fi sztereó technológiának köszönhetően az Ugreen AV127 kábel rendkívül tiszta és gazdag hangzást biztosít. Legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy elektromos gitáron való játékról, ez a kábel biztosítja, hogy minden hang a legnagyobb pontossággal legyen visszaadva. A kiváló hangminőség az előrehaladott kialakításnak és a gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhető, amelyek kiküszöbölnek minden interferenciát.

Kompatibilis különböző eszközökkel: Az Ugreen AV127 kábel rendkívül sokoldalú, ideálissá téve számos alkalmazás számára. A 3.5 mm és 6.35 mm jack csatlakozóknak köszönhetően telefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz, valamint elektromos gitárokhoz és erősítőkhöz csatlakoztatható. A kábel problémamentes és stabil kapcsolatot biztosít bármilyen audioberendezéssel.

Magas minőség: Az Ugreen AV127 kábel egyik kulcsfontosságú eleme a 26AWG tiszta rézmag és a többszörös belső árnyékolás. Ez a megoldás nemcsak a kábel tartósságát növeli, hanem biztosítja a kifogástalan hangzást is. Az elektromágneses interferencia minimalizálása révén kristálytiszta hangot élvezhetünk akadályok nélkül.

Tartósság és megbízhatóság: Az Ugreen AV127 kábel a tartósság szinonimája. Az aranyozott csatlakozók és a cinkötvözetből készült, fonott borítással ellátott ház ellenállnak a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. Ennek köszönhetően a kábel sok éven át szolgálja majd használóját, megőrizve funkcionalitását és hangminőségét.

Könnyű használat: Az Ugreen AV127 kábel rugalmas kialakítása nagyon kényelmessé teszi a használatát. Legyen szó otthoni, stúdió- vagy színpadi használatról, ez a kábel könnyű és gyors csatlakozást tesz lehetővé. Hosszúsága és rugalmassága bármilyen helyzetben kényelmes használatot biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett