Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201941007 Márka: WOZINSKY

Wozinsky kitámasztós szilikon tok Samsung Galaxy A42 5G sárga


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A42 5G Yellow | EAN/Vonalkód: 9111201941007 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky kitámasztós szilikon tok Samsung Galaxy A42 5G sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky kitámasztós tok Samsung Galaxy A42 5G telefonhoz - Szilikon, állvánnyal - Sárga

A Wozinsky kitámasztós multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel jár. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelem mértékét webböngészés, filmnézés, képek megtekintése vagy cikkek olvasása során. Kinyitás után az állványt a kezedbe csúsztathatod vagy kényelmesen egy sík felületre, például egy asztalra vagy munkalapra helyezheted. A Wozinsky kitámasztós tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kitámasztós tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A42 5G
- Anyag: TPU
- Szín: Sárga

A Wozinsky kitámasztós tok előnyei:
- Kényelemes használatot biztosít a kihajtható állvány révén. A Wozinsky kitámasztós tok lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen állítsd be az internet böngészéséhez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, amely a telefon hátoldala mellett annak teljes peremét is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky kitámasztós tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky kitámasztós tok csúszásgátló bevonattal és beépített kitámasztóval rendelkezik, amely egyben fogantyúként is funkcionál.
- Megvédi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek, így a telefont nyugodtan teheted le a képernyő oldalára.

A funkcionális állvánnyal rendelkező szilikon Wozinsky kitámasztós tok beépített, mágneses állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása mindössze egy másodpercet vesz igénybe – csak nyisd ki, támassza meg és helyezze kemény felületre, hogy a telefon biztosan álljon. Ez nagyszerű funkció mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy böngészni az interneten a telefon kijelzőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és nem kell még a telefonodat sem tartanod! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóra is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky kitámasztós tok. A telefon, amely a szilikon Wozinsky kitámasztós tokban van elhelyezve, nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas karcállóságot és törésállóságot biztosít. A toknak a sarkokban légzsákjai is vannak, amelyek tovább védik az okostelefont, például esés esetén.

Tökéletesen illeszkedő tok a Samsung Galaxy A42 5G-hez. A szilikon Wozinsky kitámasztós tok nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely nagyban megkönnyíti a burkolat felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Csúszásmentes szilikon Wozinsky kitámasztós tok. A szilikon Wozinsky kitámasztós tokkal jelentősen javítani fogod a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon a kezedből kicsússzon még hosszan tartó használat után is. Ha hosszabb videót szeretnél nézni valamelyik videószolgáltatón, hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedre. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme. A szilikon Wozinsky kitámasztós tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek a lencsék felett – ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor az okostelefont az asztalra helyezed. A telefonod nemcsak jól védett lesz, hanem nem is veszíti el divatos megjelenését. A Wozinsky kitámasztós tok több színben kapható, minimalista, elegáns dizájnnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett