Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940246 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós Szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Mini rózsaszín


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Mini Rose Gold | EAN/Vonalkód: 9111201940246 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós Szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Mini rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kitámasztós Szilikon tok iPhone 12 Mini készülékhez - rózsaszín

A Wozinsky Kitámasztós Szilikon tok többfunkciós tulajdonságokkal rendelkezik. Könnyű felhelyezni, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi a leesések vagy ütődések esetén. Fontos megjegyezni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli az internet böngészésének, filmek, fotók nézésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kibontás után az állványt kézbe lehet fogni vagy kényelmesen el lehet helyezni sík felületen, pl. asztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kitámasztós tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kitámasztós tok
- Kompatibilitás: iPhone 12 Mini
- Anyag: TPU
- Szín: rózsaszín

A Wozinsky Kitámasztós tok legfőbb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kinyitható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kitámasztós tok lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen állítsd, így kényelmesen böngészhetsz az interneten vagy nézhetsz filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nem csak a hátlapot, hanem az egész készülék szélét is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kitámasztós tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz és a gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, az állvány pedig kézben tartva is jól használható fogantyúként.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok élei néhány milliméterrel megemeltek, így biztonságosan lehelyezheted a telefont a kijelzőjével lefelé.

Szilikon Wozinsky Kitámasztós tok funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kitámasztós tok beépített, összecsukható mágneses állvánnyal rendelkezik, ami jelentősen növeli a telefonhasználat kényelmét. Az állvány kibontása mindössze egy másodpercet vesz igénybe – csak nyisd ki, támassza meg és helyezd szilárd felületre a szükséges stabilitás érdekében. Ez nagyszerű funkcionalitás azok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy böngészni a weboldalakon a telefonjukon. Nincs rázkódás, elmozdulás, és még a kezedben sem kell tartanod a telefont! A mágnesek, amik az állványba vannak beépítve, lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóhoz rögzítsd.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kitámasztós tok
A szilikon Wozinsky Kitámasztós tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülések ellen. A tok strapabíró TPU anyagból készült, amely nagy ellenállóképességgel rendelkezik a karcolásokkal és repedésekkel szemben. A tok sarkain légzsákok találhatók, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára például esések esetén.

Tok iPhone 12 Mini készülékhez - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kitámasztós tok nagyon könnyen felhelyezhető. A TPU anyag, amelyből készült, tartós, de rugalmas, így megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kitámasztós tok csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kitámasztós toknak köszönhetően jelentősen növeli a telefonhasználat kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből még hosszabb használat után is. És ha hosszabb videót szeretnél nézni egy videós szolgáltatásban, bontsd ki az állványt, és helyezd a kezedbe. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kitámasztós tok hatékonyan védi a telefon kameráját. A tok élei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. A telefonod nem csak jól védett lesz, hanem a divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kitámasztós tok több színben kapható, minimalista, elegáns designnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett